CLUB CAMBRA SABADELL
EL TEU SUPORT EMPRESARIAL

 

Defensa i impuls dels interessos empresarials

Informació i assessorament

Formació

Competitivitat

Projecció internacional

 

El món empresarial canvia, nosaltres també
Club Cambra Sabadell, un club d'avantatges adaptats al nou temps

Et presentem el Club Cambra Sabadell, un club pensat per oferir-te d’una manera àgil, directa i amable el suport empresarial que pot necessitar la teva empresa per millorar en competitivitat i defensar els teus interessos. Oferim avantatges reals i pràctics, adaptats als nous temps, per afegir a l’atenció propera i professional de la Cambra un ampli ventall de serveis i descomptes personalitzats, en funció de les teves necessitats concretes.

Presentem un club dinàmic, estructurat en dues pràctiques modalitats perquè puguis començar a beneficiar-te ara mateix de tots els seus avantatges de manera ràpida i senzilla. Suma’t ara al Club i beneficia’t des del primer dia de tots els seus avantatges.

135 anys donant suport a la competivitat de les empreses

Des de la Cambra de Comerç de Sabadell portem 135 anys vetllant pels interessos empresarials i donant servei al teixit empresarial del nostre territori amb una història i una experiència que avalen el suport eficaç i pràctic que oferim als nostres socis. Representativitat, bagatge i visió de futur que posem al servei de totes les empreses i empresaris per avançar conjuntament en la consecució de nous reptes i èxits.

Dues modalitats. Tot avantatges.

Valora i tria quina de les dues modalitats s’adapta més a les teves necessitats i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Loading...