Home >> Internacionalització >> Accions de promoció internacional >> Pla d'Acció Internacional 2018 de la Cambra de Sabadell
Pla d'Acció Internacional 2018 de la Cambra de Sabadell


 

Pla d'Acció Internacional 2018
de la Cambra de Comerç de Sabadell

La realització de Missions Comercials té com objectius prioritaris la introducció dels productes i serveis de les empreses catalanes als mercats exteriors, el fet d'iniciar empreses en l'activitat exportadora i obrir nous mercats a l'exportació.

La Cambra prepara per cadascuna de les empreses participants una agenda de treball individual en funció dels interessos de la pròpia empresa, el producte, el país i el mercat a prospectar.

Clicant l'enllaç que porta el nom de cada missió trobareu tota la informació i documentació de cadascuna i podreu sol·licitar, si us cal, més informació. Per les missions que encara no tenen les convocatòries i dates definides podeu sol·licitar informació mitjançant el següent formulari i també fer-nos arribar les vostres necessitats concretes.
PLA D'ACCIONS COMERCIALS 2018

Feu-nos arribar les vostres necessitats exportadores


Demaneu més informació de les missions i trobades que tenim previstes o siguin quins siguin els vostres projectes a nivell internacional.

Nom i cognom*:

Empresa*:

Població*:

Telèfon*:

E-mail*:

Comentaris:

He llegit i accepto la nota legal             *Camps obligatorisEstem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a promociointernacional@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties