Home >> Internacionalització >> Iniciació a l'activitat exportadora >> Programa Empresa Exporta - Programa subvencionat per a pimes
Programa Empresa Exporta - Programa subvencionat per a pimes
Consell General de Cambres de Catalunya

ACC1Ó

 

Programa Empresa Exporta subvencionat

 

 

El Programa Empresa Exporta* és un programa del Consell de Cambres de Catalunya i ACCIÓ que té com a objectiu donar suport a les pimes catalanes per realitzar les primeres passes en el seu procés d’iniciació a l’exportació.

Si teniu una facturació internacional inferior al 20% del total o exporteu més del 75% a un sol país del món, o a dos països si tots dos pertanyen a la UE-15

Ara sí! La vostra Empresa EXPORTA

Amb aquest programa iniciareu el camí cap a l'exportació de la mà de professionals amb anys d'experiència en la internacionalització d'empreses i amb una important subvenció de més del 85% per part de la Generalitat de Catalunya ja que l'empresa només haurà de pagar 300€ i l'IVA del cost real del total del programa que són 2.200€.

Obtindreu el disseny del vostre primer pla d'estratègia internacional (selecció dels mercats més favorables, forma d’entrada més adequada, identificació dels clients potencials, recursos econòmics i humans necessaris, etc.) i també la subvenció en la fase d'execució.

També podeu fer clic al botó Sol·licitar per demanar més informació:

 

* La data màxima de finalització del programa és el 31 de desembre de 2016 i el número d'empreses que hi poden accedir és limitat i s'atendran per ordre de sol·licitud.


 

Què ofereix la Cambra?


El Programa Empresa Exporta és un programa del Consell de Cambres de Catalunya i ACCIÓ que té com a objectiu donar suport a les pimes catalanes per realitzar les primeres passes en el seu procés d’iniciació a l’exportació.

 

Presentació del servei


Descripció

Disseny del pla d’estratègia internacional

El nostre equip d’experts en exportació us acompanyen en la elaboració del Pla d’Acció Internacional de la vostra empresa, seleccionant els mercats més favorables, determinant l’estratègia d’entrada més apropiada, identificant els clients potencials i concretant els recursos econòmics i humans necessaris per tirar-lo endavant amb èxit.

Execució

L'empresa comença a posar-se en marxa i veu els primers fruits de la seva expansió internacional.

Destinataris

El Programa Empresa Exporta es dirigeix exclusivament a Pimes no exportadores habituals que compleixin les següents condicions:

  • Que tinguin una facturació internacional inferior al 20% del total de la seva facturació, o que exportin més del 75% a un sol país del món, o a dos països que pertanyin a la UE-15.

Metodologia

Una vegada dissenyat el vostre Pla d’Acció Internacional estudiarem conjuntament la via més adequada per posar-lo a la pràctica a la vostra empresa. Els nostres professionals, especialitzats en la promoció internacional de les empreses i en l’assessoria en comerç internacional, compten amb més de 10 d’anys d’experiència donant suport a la internacionalització d’empreses i, com a coneixedors dels diferents mercats i sectors, us podran orientar i donar suport en el procés d’internacionalització de la vostra empresa.

Preu

El preu per a l’empresa és de 300€ + IVA.

El cost real del programa és de 2.200€+IVA per empresa, dels quals el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya aporta la quantitat de 1.900€ per empresa.

Avantatges que us oferim

  • Un equip altament qualificat i amb una àmplia experiència en matèria de comerç exterior.
  • Metodologia pròpia de la Cambra adaptada a les vostres necessitats i al vostre potencial.
  • Experiència, fruit d’anys de treball acompanyant les empreses en el seu procés d’exportació.
  • Assessorament i suport sobre qüestions puntuals.

Beneficis per a l'empresa

  • Iniciar el camí cap a l’exportació.
  • Accés a noves oportunitats comercials en nous mercats.
  • Suport a mida en el vostre procés d’exportació.


Més informació

Internacionalització
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promociointernacional@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263


Document html Sol·licitar informació