Curs d'especialització en Gestió comptable

Curs Gestió comptable

Curs d'especialització
Gestió comptable

"tot el que necessites saber per ser un expert en comptabilitat"

Propera edició 2019

 

Presentació

 

Per ser més competitiva, entre d'altres coses, l'empresa ha de controlar bé les despeses, millorar els ingressos i obtenir una major rendibilitat. En una primera part del curs, s'abordarà la comptabilitat des d'una perspectiva conceptual i de funcionament del cicle comptable, en una segona part es centrarà en l'aplicació de l'actual Pla General Comptable i en les darreres sessions es tractarà l'anàlisi d'estats financers.

Objectius

 

· Proporcionar els coneixements per portar a terme, correctament, la comptabilitat d'una empresa d'acord amb el Pla General Comptable.

· Permetre interpretar els estats comptables de manera que aquests resultin útils per a la presa de decisions.

· Veure aquells aspectes fiscals que més incideixen en la comptabilitat.

Destinataris

 

Totes aquelles persones que vulguin adquirir els coneixements necessaris per portar a terme la comptabilitat de l'empresa, elaborar els comptes anuals, i conèixer les possibilitats de l'anàlisi financera així com tenir una visió global dels principals impostos que afecten la comptabilitat.

Opinions alumnes

· Des que vaig començar a treballar en el Departament de comptabilitat hi havia molts apunts que per defecte ja et venen a través del programa informàtic i a vegades no saps ni d'on venen i perquè ho fas, i aquest curs m'ha anat molt bé precisament perquè t'ajuda a entendre com es fa des d'un inici i perquè es fa. Molt recomanable. - Joana Pastor, Responsable d'Administració de SA SINARD.

· Valoro molt positivament el curs de Gestió Comptable, ja que m'ha permès entendre i saber aplicar el Pla de Comptabilitat, revisar les normes i ser capaç de començar a dissenyar una política comptable adequada a les necessitats d'informació de l'empresa per la qual treballo. L'equip de professors és fantàstic i m'han facilitat l'aprenentatge. Recomano molt favorablement aquest curs. - Jaume Tobarra, Administration Support Roland DG EMEA.

Titulació

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya atorgaran, respectivament, el diploma de Curs d'especialització i el Certificat d'Especialització Universitària Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunyaa tots aquells participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions.

Dades del curs

 

·Durada: 80 hores.
·Clica la imatge del fullet per descarregar-te el programa del curs d'especialització en Gestió comptable.Formulari de sol·licitud d'informació

Subvencions i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació del Curs de Gestió comptable de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties