Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.86

Us organitzem una agenda de contactes comercials per viatjar on i quan vulgueu

Si voleu introduir-vos en nous mercats o bé consolidar-vos en els que ja esteu presents, us organitzem una agenda de contactes a l'estranger amb potencials clients, agents, distribuïdors i/o proveïdors, a mida per a la vostra empresa i amb la que podreu viatjar en el moment que més us encaixi.

En dos mesos podreu desplaçar-vos al país d'interès amb una agenda exclusiva i on rebreu tot el suport per part de la nostra xarxa de col·laboradors, que treballen sobre el terreny i coneixen de ben a prop el mercat objectiu.

Agendes de prospecció comercial a mercats internacionals
Preparem agendes per mercats com Indonèsia, Malàisia, Singapur, Iran, Mèxic, Cuba, l'Àfrica Occidental, el Magrib,... Quin mercat us interessa?

A més durant aquest període de prospecció us podrem facilitar informació clau per a la vostra entrada en el mercat i tenir identificats, entre d'altres, els principals importadors del vostre producte.

>> Només ens heu de dir quan i a on voleu viatjar!

 

Programes a la vostra mida

Around-meErasmus for young entrepreneurs
Programa, finançat per la Unió Europea, d'intercanvi entre empresaris experimentats i joves emprenedors. Sense cap cost econòmic, podreu acollir un jove de la UE, durant un període d'1 a 6 mesos. Treballar amb un nou emprenedor us pot aportar idees i oportunitats de negoci, obtenir una nova visió del negoci, ampliar coneixements de mercarts internacionals, entre d'altres. Demaneu més informació

Anàlisi de mercats internacionalsAnàlisi de mercats internacionals
Disposar d’una bona informació és el primer pas per identificar i seleccionar els mercats estratègics amb més potencial. Minimitzareu el risc de les vostres prospeccions internacionals amb la informació rellevant i clau per prendre les decisions encertades i amb la nostra experiència en investigació de mercats buscarem la fórmula més adient per treballar en cada mercat. Informeu-vos

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2018
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món. Us assessorem sobre quins són els millors mercats per a l'expansió internacional de la vostra empresa.

També podeu consultar el calendari d'accions d'altres cambres catalanes en el Pla d'Acció Internacional.


Serveis a l'exportador

INTRASTAT
Servei de tramitació mensual de les declaracions estadístiques de vendes i/o compres a la UE. Només cal que ens feu arribar les factures de clients i/o proveïdors i ens encarreguem de tot.

Servei de traduccions i interpretacions
Si heu de traduir catàlegs, contractes, manuals tècnics, la pàgina web... confieu en el servei de traduccions de la Cambra. Fem traduccions de tot tipus de documents, a tots els idiomes i treballem exclusivament amb traductors i revisors professionals nadius i especialitzats en la matèria a traduir. Demaneu pressupost sense compromís.

Assessoria en comerç internacional

Escolliu la vostra estratègia comercial internacional per reduir costos i tràmits
Les vostres operacions internacionals poden reduir costos i tràmits si disposeu del número d'exportador autoritzat o del número del Sistema REX. Així mateix, en funció de les vostres operatives habituals, podeu utilitzar règims duaners específics que milloren la gestió de les compravendes internacionals. Exposeu-nos quina és la vostra casuística i, des del Servei d'Assessoria en Comerç Internacional, us donarem el suport necessari per millorar-ne l'operativa i la gestió.

Subcontractació internacional

Consulteu el Pla de Subcontractació Industrial 2018

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Sessions informatives
Adequació exprés a la legislació europea sobre protecció de dades
Durada: 2 hores
Dates: 8 i 22 octubre (Opció I) ó 10 i 24 octubre (Opció II)
La revolució comercial i els reptes del venedor integral
Durada: 2 hores
Dates: 16 octubre

 

 
Propers cursos
Les "mostres", com les hem d'enviar? Què identifica la duana?
Durada: 5 hores
Data: 19 octubre 2018
Business English Workshop
Durada: 45 hores
Data: 19 octubre 2018-14 juny 2019

La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
PAI 16
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
World Investment Report 2018
Edició 2018 de l'estudi de referència que realitza l'UNCTAD sobre l'evolució de les inversions estrangeres en el món. Els fluxos d'inversió directa estrangera (IDE) van caure un 23% el 2017.
Índex de Globalització 2018
Estudi de la Fundació Bertelsmann que analitza l'abast de la globalització en 42 països, quantificant els beneficis que s'han obtingut d'ella. Suïssa és el país que més s'ha beneficiat de la globalització, seguit del Japó i Finlàndia. L'estudi inclou unes fitxes amb estadístiques sobre globalització per als 42 països.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>
Canvi d'adreça || Baixa