DESTACAMOS

Programa de capacitación directiva
Inicio: 11 de octubre 2024  
Gestión contable (curso de especialización)
Inicio: 22 de octubre 2024  

PROGRAMAS DE APOYO A LA EMPRESA

La Cambra de Comerç de Sabadell gestiona programas, que fomentan la competitividad y la internacionalización de las pimes, el espíritu empresarial, el fomento de la ocupación y la mejora del capital humano.

Plan de Acción Internacional 2024 de la Cámara de Comercio de Sabadell
 
Cómo vender más y mejor. Coaching empresarial para incrementar ventas
 
Programa de promoción del comercio 100% subvencionado. Convocatoria 2024
 

EMPRENDEDORES

Gràcies a la Cambra i a la seva gestió, hem obtingut avantatges en la contractació de diferents serveis com, per exemple, l'electricitat que ens han permès ser més competitius i al mateix temps centrar-nos en el nostre negoci.

El curs Avançat de comerç internacional és una magnífica formació per ampliar coneixements de Comerç Internacional, incorporar-ne de nous i aplicar-los al dia a dia de l’empresa. Cal destacar l’equip de professors i el temari molt complet i interessant, totalment recomanable.

El curs Avançat de comerç internacional m'ha servit per conèixer les claus per importar i exportar: les transaccions des de tots els àmbits, la informació a tenir en compte per evitar errors, com plantejar la teva estratègia i buscar clients i formes de pagament i finançament segures i eficaces. Tot plegat, amb un gran equip docent i interactuant i aprenent de l'alumnat professional.

Recomano el curs Integral de vendes i habilitats comercials per les eines i tècniques que em va proporcionar, a més d’una visió completa i renovada de les vendes i el màrqueting. Molt útil de cara a organitzar i desenvolupar una nova Divisió dins la meva empresa. Destacar també la professionalitat i bona sintonia amb el professorat.

L'obtenció de la certificació ISO 9001 es va convertir en un requisit indispensable per part dels nostres principals clients. La Cambra, a través del seu programa MicroISO, ens va dirigir i assessorar durant tot el procés d'implantació. Amb la seva ajuda ens va resultar molt fàcil adaptar-nos a les exigències de la norma i alhora millorar el control de qualitat dels nostres processos i productes.

El curs Digital Business & Social Selling m’ha donat una visió global del màrqueting, completant els meus coneixements offline amb la part online M’ha ensenyat a establir objectius mesurables, tenint en compte cada mitjà i xarxa social. He après la importància de construir una història coherent amb els valors de la marca, tenint com a eix central el consumidor i les seves necessitats. He posat en pràctica tot el que he après de forma immediata.

A Encofrats Alsina som conscients de la situació complicada en temps de pandèmia. Apostem i ens adaptem a les noves formes de treball i comunicació. Gràcies a Cambra de Sabadell i al servei que ofereix de lloguer de sales, totalment preparades tecnològicament, hem pogut organitzar una sessió en format híbrid, amb ponents i participants presencialment i virtual alhora.

______ JOAN SERRA ______

DIRECTOR GENERAL
PROQUIMIA COSMETICS

______ CARME ROMEU ______

DPT. EXPORTACIÓ
SUPER’S DIANA

______ AMADEO VIVANCOS ______

COMMERCIAL DIRECTION-EXPORT MANAGER
C&S PACKAGING SUPPLIER

______ XAVIER ROIG ______

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
NEXUS-SISINF

______ RICARD LOZANO ______

MANAGING DIRECTOR
ACCENT GRAPHIC (GRUP FLUIDRA)

______ MARTA VALLS ______

DIRECTORA DE MÀRQUETING I MEMBRE DE DIRECCIÓ
FIAC IDIOMES

______ NÚRIA CIVIS ______

DIRECCIÓ ÀREA DE PROCESSOS I ORGANITZACIÓ
ENCOFRADOS ALSINA

Vídeo destacado

Últimos tuits

Loading...