Curs d'Expert en comerç internacional

Curs d'Expert en comerç internacional

Curs d'Expert
en comerç
internacional

"Una necessitat per a les empreses i una oportunitat professional"

Inici: 14 d'octubre de 2019

 

Presentació

 

La internacionalització és una de les millors estratègies de creixement i consolidacio per a moltes empreses però per encarar aquest procés amb garanties cal comptar amb un equip humà amb amplis coneixements de comerç internacional. Aquest curs té per objectiu ajudar a les empreses a afrontar el seu procés d'internacionalització, a diversificar mercats i sectors i a consolidar la seva presència i estabilitat en el mercat global.

Objectius

 

· Diagnosticar la capacitat exportadora de l'empresa i establir l'estratègia de presència internacional, analitzant i coneixent els aspectes macroeconòmics del mercat internacional.

· Decidir la forma d'entrada i el procés de negociació adequades, analitzar i decidir els modes de transport, mitjans de pagament, entre d'altres, a més d'organitzar i gestionar les activitats pròpies d'un departament de comerç exterior.

· Adquirir les habilitats necessàries per iniciar i mantenir activitats empresarials a l'estranger.

Destinataris

 

Gerents d'empresa, directors comercials, caps de vendes, comercials i administratius d'exportació, directors administratius, directors i personal del departament de logística i exportació, assessors i consultors, tècnics en comerç internacional i tot aquell professional amb un bon nivell de coneixements de comerç exterior que vulgui actualitzar-se en comerç internacional.

Opinions alumnes

 

· M'agradaria remarcar la immediata aplicabilitat del què hem après durant el curs, gràcies a un professorat que fa fàcil i comprensibles unes normatives i uns supòsits pràctics que, a priori, no ho són. Recomano el curs per l'excel·lent qualitat de l'equip docent i del material lliurat, per la qualitat humana i professional de l'alumnat i perquè, un cop finalitzada la formació, els i les diplomades ampliem el nostre networking amb uns contactes professionals, gràcies als docents i als alumnes, d'una qualitat superior. - Fermina Moya, Coordinadora de comandes a clients a HEXAGON METROLOGY

· Programa molt útil que permet aplicar els coneixements adquirits des del primer dia. El curs proporciona una visió global de les necessitats de l'empresa començant per les compres, la logística, la gestió duanera, donant unes pinzellades a l'àmbit de la comunicació i les noves tecnologies per acabar en temes tan importants com pot ser la fiscalitat. - Teresa Solé, Wind Retrofit coordination a ASEA BROWN BOVERI

Titulació

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya atorgaran, respectivament, el diploma de Curs d'especialització i el Certificat d'Especialització Universitària Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunyaa tots aquells participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions.

Dades del curs

 

· Inici: 14 d'octubre de 2019
· Finalització: 16 de març de 2020
· Horari: els dilluns, de 9.15 a 14.15 h
· Durada: 100 horesPrograma del curs d'Expert en comerç internacional

· Descarrega't el programa del curs clicant la imatge del fulletFormulari de sol·licitud d'informació

Subvencions i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació del Curs d'Expert en comerç internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties