Curs Digital Business & Social Selling


Curs Màrqueting Digital

Curs Digital Business & Social Selling

Una necessitat per a les empreses i una gran oportunitat professional

Propera edició 2020

 

Presentació

 

El màrqueting digital ha esdevingut una eina fonamental per treure profit de les oportunitats que ofereix la xarxa i, per aquest motiu és tan important disposar d'un pla estratègic digital d'èxit. El curs Digital Business & Social Selling ha estat renovat per treure el màxim partit a Internet i al món digital com a canal de comunicació de l'empresa. Veurem com un bon anàlisi de les dades i una bona definició estratègica en cadascuna de les tècniques digitals que disposem es pot traduir en un increment de vendes i rendibilitat.

Objectius

 

· Adquirir una visió de tots els aspectes relacionats amb el màrqueting digital corporatiu i aconseguir el desenvolupament d'un pla d'acció en línia.
· Adquirir capacitats per produir contingut digital per atraure i fidelitzar el nostre públic, dominar les tècniques per posicionar el lloc web de manera natural als principals cercadors i aconseguir la conversió de visites en clients.
· Saber com fer Branding a través de les xarxes socials de la manera més efectiva.
· Conèixer les eines per gestionar la nostra relació amb els clients.

Destinataris

 

Gerents, empresaris/àries, directius/ives o responsables de màrqueting i/o vendes que vulguin desenvolupar l'estratègia corporativa digital i tècnics/ques i professionals de l'àrea de màrqueting o de sistemes d'informació i tecnologies que vulguin aprofundir en l'àmbit del màrqueting digital.

Opinions alumnes

· Aquest curs ha superat abastament les meves expectatives inicials. No només m'ha permès començar a generar resultats de forma immediata, sinó que m'ha proveït d'un seguit d'eines amb les que desenvolupar noves idees i progressar exponencialment en el meu dia a dia. Recomano 100% aquest curs, tant pel profit que se'n pot treure, així com per la possibilitat de treballar amb especialistes de gran talla professional i humana. - Francesc Josep Garcia, Màrqueting i Comunicació a Ricoh Salvans.
· He assistit al curs de Màrqueting Digital i he de dir que ha complert les meves expectatives. El nivell de tots els professors ha estat realment bo, cadascun en la seva especialitat. Realment si algú té interès en aquest camp aquest curs és molt complert i interessant. Per últim dir que les instal·lacions de la Cambra són perfectes. Tot veritablement recomanable. - Toni Pensado, Gerent de Soft Team Systems SL.

Titulació

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya atorgaran, respectivament, el diploma de Curs d'especialització i el Certificat d'Especialització Universitària Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunyaa tots aquells participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions.

Dades del curs

· Durada: 80 hores.
· Inici: 28 de febrer de 2019.
· Finalització: 27 de juny de 2019.
·
Horari: els dijous, de 9.15 a 14.15 h.
· Descarrega't el programa del curs clicant la imatge del fullet

Vídeo del curs


Si tens problemes per veure el vídeo prova a carregar la pàgina en un altre navegador: Chrome, Safari...
Formulari de sol·licitud d'informació

Ajudes i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació de les properes edicions o qualsevol altra qüestió del Curs Digital Business & Social Selling de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties