Home >> Formació i coneixement >> Formació presencial >> Programes d'especialització >> Curs integral de vendes i habilitats comercials
Curs integral de vendes i habilitats comercials


Curs integral de vendes i habilitats comercials

Curs integral
de vendes i
habilitats comercials

"L'oportunitat de créixer i potenciar les vendes a la teva empresa"

Inici curs: 8 de novembre de 2019

 

Presentació

 

En uns mercats cada vegada més oberts, competitius i digitalitzats, és molt important per a les empreses, elevar el nivell de professionalitat dels seus responsables i tècnics comercials, no només perquè són la imatge de la empresa de cara als clients, sinó també perquè només amb uns comercials molt ben preparats, entrenats i motivats es podran assolir els objectius de facturació i rendibilitat desitjats.

Objectius

 

· Ampliar l'autoconeixement i potenciar la relació amb els clients i la seva fidelització.

· Adquirir una metodologia de treball per a incrementar l'eficiència del temps comercial, utilitzant també i potenciant els recursos digitals.

· Identificar les competències més importants per tenir èxit en la tasca comercial.

· Conèixer i aplicar les tècniques de venda i negociació més actuals i eficaces i adquirir una metodologia de treball ordenada.

Destinataris

 

Tècnics comercials, venedors, així com agents i representants comercials amb voluntat de consolidar el coneixement i l'experiència acumulats. També professionals sense experiència comercial que vulguin adquirir una sòlida i àmplia base de coneixements pràctics que els serveixi de garantia d'èxit pel seu desenvolupament professional en el món de les vendes.

Opinions alumnes

 

· El curs m'ha permès aprofundir i reforçar notablement habilitats i eines comercials utilitzades diàriament amb els clients. Recomano plenament aquest curs, molt complet, amb uns formadors d'alt nivell professional. - Àlex Rojas, Export Àrea Manager de CIRCUTOR.

· El curs integral de vendes i habilitats comercials m'ha agradat molt i el recomano a tots els professionals amb ganes de millorar les seves competències. M'ha aportat una visió molt pràctica del món de les vendes. Compartir experiències amb professionals d'alt nivell és molt enriquidor. - Laura Gil, Comercial de PMC Grup 1985 SA.

Vídeo del curs (9a. edició)

 


Si tens problemes per veure el vídeo prova a carregar la pàgina en un altre navegador: Chrome, Safari...

Titulació

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya atorgaran, respectivament, el diploma de Curs d'especialització i el Certificat d'Especialització Universitària Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunyaa tots aquells participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions.

Dades del curs

 

· Inici:  8 de novembre de 2019.Curs integral de vendes i habilitats comercials
·Finalització:  24 d'abril de 2020.
·Durada: 100 hores
·
 Horari: els divendres, de 9.15 a 14.15 h.
· Descarrega't el programa del curs clicant la imatge del fullet.Formulari de sol·licitud d'informació

Subvencions i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació del Curs integral de vendes i habilitats comercials de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties