Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 

Programa de promoció del comerç

Cursos gratuïts exclusius
per a comerciants

El Pla integral de recolzament del comerç minorista 2019 posa a l'abast de comerciants i treballadors de comerços amb IAE 64, 65 i/o 66 aquestes actuacions divulgatives gratuïtes sobre Internet i Tècniques de Vendes i Experiències de Compra:

  Diagnosi comercial 100% subvencionada

La ment del consumidor
Com entrar i quedar-se. Neuromàrqueting i percepció. Eines comercials

Aquest taller proporciona coneixements en l'àrea de les neurociències cognitives i la seva aplicació al màrqueting i al negoci, per poder comprendre i enfrontar-se als desafiaments del nou client. Augmentareu la capacitat d'influir en els clients i d'establir relacions emocionals amb aquests i aprendreu a utilitzar tècniques bàsiques de PNL.

Durada: 6 hores.
Dates: 23 i 30 de setembre i 7 d'octubre de 2019, de 14 a 16 h.Materials per aparadorisme. Tot val?

Actualment hi ha la necessitat d'invertir pocs diners i obtenir atractius resultats. En els establiments amb poc pressupost per invertir en l'aparador sempre es busca el “Bo, Bonic i Barat”. Amb aquestes premisses l'única cosa que fa falta és imaginació, temps i coneixement dels materials i dels recursos al nostre abast.

Durada: 4 hores.
Dates: 28 d'octubre i 4 de novembre de 2019, de 14 a 16 h.Noves tendències d'aparadorisme. Taller de Visual Product Retail

Conèixer el gran potencial de vendes de l’aparador, analitzar les normes generals de l'art de mostrar i desenvolupar la creativitat a l'’hora de dissenyar un aparador, tot aplicant els conceptes bàsics de l'aparadorisme i les tècniques que han de permetre augmentar l'impacte visual de l'aparador.

Durada: 6 hores.
Dates: 11,18 i 25 de novembre de 2019, de 14 a 16 h.


>> Inscripcions aquí!


I recorda que podem portar a terme una Diagnosi d'Innovació Comercial Programa de Comercio Minorista100% gratuïta en el teu comerç. Coneixerem en profunditat el teu establiment, identificarem els punts forts i febles i et presentarem un informe de recomanacions per diferenciar-te de la competència i vendre més. Més informació

 

 
Fons Europeu de Desenvolupament Regional

Una manera de fer Europa
Unión Europea Secretaría de Estado de Comercio Cámara de España Cambra de Comerç de Sabadell

* Les inscripcions als cursos i el número de serveis de diagnosi s'atendran per estricte ordre de sol·licitud. La participació en les diagnosis no està vinculada a la compra de cap altre servei, ni suposa cap compromís per al comerciant.

Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
formacio@cambrasabadell.org

Telèfon: 937 451 259
Whatsapp Cambra Sabadell 937 451 212
Seguiu-nos a:
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra Sabadell
 
     
Canvi d'adreça || Baixa