Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.95

Xarxa EEN

Xarxa EENLa Cambra de Comerç de Sabadell forma part de la xarxa Enterprise Europe Network -EEN (xarxa europea d'empreses). La xarxa ofereix a la petita i mitjana empresa (PIME) informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE i tercers, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, recerca i desenvolupament i innovació (R+D+i).

Alguns dels serveis més destacats que ofereix la xarxa són els següents:  

  • Facilitar la recerca de possibles socis dins la Unió Europea per a l'empresa.
  • Resolució de consultes davant una acció comercial dins la UE.
  • Informació sobre actualitat europea (Notícies i legislació).
  • Informació sobre oportunitats de negoci amb l'Administració Europea (Licitacions).
  • Informació sobre publicacions d'estudis i estadístiques.
  • Informació sobre projectes de cooperació empresarial.

S'adreça a empreses que volen fer negocis a Europa i a altres que formen part de la xarxa EEN. Per accedir als serveis de la xarxa EEN us heu de donar d’alta a http://een.ec.europa.eu/.

Un cop donats d’alta podreu accedir a l’apartat d’ofertes i demandes empresarials, consultar perfils d’empreses, oferir els vostres productes i serveis a possibles compradors europeus i interessar-vos per productes i serveis que ofereixen altres empreses.

>> Més informació

 

Programes a la vostra mida

Agendes: prospecció individual de mercats exteriorsAgendes: prospecció individual de mercats exteriors
Amb aquest programa la Cambra us ofereix una agenda de contactes a l’estranger a la vostra mida, viatjar en el moment que més us encaixi i accedir a un nou mercat internacional, proporcionant-vos els contactes desitjats. Posem al vostre abast aquests per facilitar-vos la vostra internacionalització. Només ens heu de dir el mercat que us interessa

Around-meErasmus for young entrepreneurs
Programa de la Unió Europea, d'intercanvi entre empresaris experimentats i emprenedors. Sense cost econòmic, podreu acollir un jove de la UE, durant un període d'1 a 6 mesos. Treballar amb un nou emprenedor us pot aportar idees i oportunitats de negoci, obtenir una nova visió del negoci i ampliar coneixements de mercarts internacionals, entre d'altres. Més informació

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2019 de la Cambra de Comerç de Sabadell
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món.

Missió comercial a Xile, Uruguai i Paraguai (ext. Argentina)
Dates: 10-20 de novembre de 2019
Data límit d'inscripció: 25 de juliol de 2019

Pla de missions comercials organitzades per les Cambres de Comerç de Catalunya (juliol-desembre 2019).

També podeu consultar les accions d'altres cambres catalanes en el Pla d'Acció Internacional.

Serveis a l'exportador

Devolució de l'IVA pagat a la Unió Europea
Des de l'1 de gener ja es pot sol·licitar a les diferents hisendes europees la devolució de l'IVA pagat durant l’any 2018. A la Cambra us fem tot el tràmit a nom vostre. Consulteu-nos a quins països podeu recuperar l'IVA i per quins conceptes.

Recobrament d'impagats a l'estranger
Teniu impagats? El servei de Recobrament d'impagats us ofereix gestionar de manera còmoda, ràpida i eficaç el cobrament pendent d'operacions d'exportació. Aquest servei comprèn la gestió integral del procés de recobrament: la localització del deutor, la notificació del deute i el procediment de pagament. Treballem a èxit, nomes cobrem si vosaltres cobreu.

Assessoria en comerç internacional

Vols exportar a nous mercats?
Des del Servei d'Assessoria en Comerç Internacional us facilitem la informació experta que necessiteu per abordar el mercat escollit amb garanties d'èxit. Us elaborem un informe de mercat a mida que contindrà aspectes relacionats amb el propi producte (classificació aranzelària, barreres aranzelàries i no aranzelàries, tràmits, preferències aranzelàries) i amb la seva comercialització (identificant potencials importadors i establint el protocol de negocis a adoptar), així com les recomanacions dels especialistes. Contacteu-nos i us facilitarem l'assessorament expert que preciseu!

Subcontractació internacional

Consulteu aquí tot el Pla de Subcontractació Industrial 2019. En el marc d'aquest Pla, la Cambra de Comerç de Sabadell organitza trobades empresarials amb compradors a Alemanya i França, els principals mercats de destinació de les exportacions de les empreses industrials:

>> MC inversa Catalonia Sourcing Day. Reunions concertades amb compradors alemanys a Sabadell - 5 i 6 febrer'20

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Propers cursos
Curs d'expert en comerç internacional
Curs d'expert en comerç internacional
Durada: 100 hores
Dates: 14 octubre 2019 - 16 març 2020

La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç Catalanes
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
Asian Economies: Making the Transition to High Income
Document que a través de diferents dades confirma que els països en desenvolupament a l'Àsia s'han transformat en economies d'ingressos mitjans que a qualsevol altre lloc del món en els últims 50 anys. Ara, malgrat tot, s'enfronten a un repte encara més difícil: evolucionar en la "cadena de valor" econòmica per convertir-se en països d'ingressos alts.
Perspectives de les economies llatinoamericanes
Un dels estudis més destacats que publica la Divisió del Desenvolupament Econòmic de la Comissió Econòmica per a l'Amèrica Llatina (CEPAL), que analitza l'evolució i perspectives de les economies llatinoamericanes, amb extensa informació i estadístiques.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>
Canvi d'adreça || Baixa