Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.92

NOU servei de facturació electrònica

La solució per un alt volum de factures o comandes

Cada cop s'està exigint més a les empreses perquè emetin i rebin les factures en format electrònic, tant en l'àmbit públic com en el privat. L'obligatorietat ja és un fet en entorns com les administracions i ve cada cop amb més força en l'entorn privat, com ja s'ha establert a nivells de Business to Business a Itàlia. El servei està pensat especialment per a les empreses que treballen amb l'administració pública a nivell nacional i/o europeu, per al sector de la construcció i per a empreses que venen i o compren a Itàlia, entre d'altres.

Us oferim una solució de facturació electrònica  fàcil, oficial i segura, en vàries modalitats que s'adapten a les necessitats de la vostra empresa: Pla bàsic, Premium o Enterprise. Podreu optar a un servei que us proporcionarà una interessant reducció de costos, comptant en tot moment amb el suport d'un consultor expert i adaptat a l'estàndard europeu.

>> Més informació

 

Programes a la vostra mida

Agendes: prospecció individual de mercats exteriorsAgendes: prospecció individual de mercats exteriors
Si esteu interessats en contactar amb potencials clients, agents, distribuïdors proveïdors a l’estranger, la Cambra us organitza una agenda individualitzada a mida per a la vostra empresa i amb la que podreu viatjar en el moment que més us encaixi. Només ens heu de dir el mercat que us interessa

Xarxa EENXarxa EEN Oportunitats de negoci internacional
La Cambra forma part de la xarxa Enterprise Europe Network – EEN. Dona't d'alta i troba el soci adequat per al teu projecte. Si estàs cercant comercialitzar un producte, transferir la teva tecnologia o participar en projectes de R+D+i en consorci, a la xarxa EEN podràs trobar més de 10.000 oportunitats de col·laboració empresarial.

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2019 de la Cambra de Comerç de Sabadell
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món.

Missió comercial a Xile, Uruguai i Paraguai (ext. Argentina)
Dates: novembre de 2019

Pla de missions comercials organitzades per les Cambres de Comerç de Catalunya (abril-juliol 2019).

També podeu consultar les accions d'altres cambres catalanes en el Pla d'Acció Internacional.

Serveis a l'exportador

Nous visats a països de l'Àfrica i l'Àsia
Us informem que a la Cambra disposem de les noves instruccions per sol·licitar visats a països de l'Àfrica i l'Àsia, entre els que destaquem: Algèria, Guinea Equatorial. Angola, Ghana, Camerun, Aràbia Saudita, Índia, Xina, Bangla Desh. Per tal de dur a terme la tramitació, podeu avançar-nos per correu electrònic la carta d'invitació corresponent. Gestionarem el tràmit amb la màxima rapidesa ja que enviem diàriament els documents a ambaixades i consolats.

Número d'exportador autoritzat
Si exporteu productes originaris de la Unió Europea a països signataris d'acords preferencials amb la UE i que utilitzen el certificat de circulació EUR-1, podeu simplificar les vostres gestions i obviar el requisit de presentació de l'EUR-1 amb el Número d’Exportador Autoritzat. Un cop obtingueu el número tan sols caldrà posar-lo a la factura i ja no haureu de presentar l'EUR-1. A la Cambra us fem tot el tràmit per aconseguir el Número d’Exportador Autoritzat.

Assessoria en comerç internacional

Coneixeu quin és l'origen de la vostra mercaderia?
En un mercat cada vegada més globalitzat, amb un flux constant de mercaderies entre països, és necessari determinar quin és l'origen dels productes, ja que és una de les parts fonamentals del Dret Duaner per establir correctament l'aplicació dels drets aranzelaris. Des del servei d'Assessoria en Comerç Internacional i el taller Els documents d'origen de les mercaderies us ajudem a determinar quin és l'origen de les vostres mercaderies, com l'heu de justificar i quina documentació heu de preparar per acreditar-lo.

Subcontractació internacional

Consulteu aquí tot el Pla de Subcontractació Industrial 2019. En el marc d'aquest Pla, la Cambra de Comerç de Sabadell organitza trobades empresarials amb compradors a Alemanya i França, els principals mercats de destinació de les exportacions de les empreses industrials:

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Sessions informatives
Com pot una empresa industrial vendre amb èxit a Alemanya
Durada: 2,5 hores
Data: 11 abril 2019

 

 
Tallers i adequacions
Els documents d'origen de les mercaderies
Durada: 3,5 hores
Data: 15 maig 2019
 
Propers cursos
El comerç exterior en 50 documents
Durada: 12 hores
Dates: 7-21 de maig 2019

La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç Catalanes
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
La globalització en transició
Publicació de McKinsey, sobre els canvis que comporta la globalització: pèrdua de força de les cadenes globals de valor, augment del pes dels serveis en els intercanvis internacionals, creixent importància del regionalisme i la producció "en proximitat", etc. Imprescindible per conèixer cap on va la globalització.
La nova llei alemanya d'envasos i les seves exigències en matèria de reciclatge 2019
Informació sobre la nova llei alemanya d'envasos i els requisits, amb relació al seu registre i reciclatge, que les empreses espanyoles han de complir per poder comercialitzar els seus productes a Alemanya.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>
Canvi d'adreça || Baixa