Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 
Internacionalització - Cambra de Comerç de Sabadell
Destaquem Export@cció núm.93

Us organitzem una agenda de contactes comercials per viatjar on i quan vulgueu

Si voleu introduir-vos en nous mercats o bé consolidar-vos en els que ja esteu presents, us organitzem una agenda de contactes a l'estranger amb potencials clients, agents, distribuïdors i/o proveïdors, a mida per a la vostra empresa i amb la que podreu viatjar en el moment que més us encaixi.

En dos mesos podreu desplaçar-vos al país d'interès amb una agenda exclusiva i on rebreu tot el suport per part de la nostra xarxa de col·laboradors, que treballen sobre el terreny i coneixen de ben a prop el mercat objectiu.

Preparem agendes per mercats com Indonèsia, Malàisia, Singapur, Iran, Mèxic, Cuba, l'Àfrica Occidental, el Magrib,... Quin mercat us interessa?

A més durant aquest període de prospecció us podrem facilitar informació clau per a la vostra entrada en el mercat i tenir identificats, entre d'altres, els principals importadors del vostre producte.

>> Només ens heu de dir quan i a on voleu viatjar!

 

Programes a la vostra mida

Cerca d'agents a l'estrangerAlguns consells per a la recerca d'un bon agent comercial
Si venem a l'exterior a través d'agents comercials hem de dedicar temps i recursos per trobar el que millor ens representi. Cal tenir en compte: zona a cobrir, productes complementaris a representar, fer una selecció rigorosa, negociar de manera professional perquè l'acord sigui beneficiós per ambdues parts, etc. Després cal fer formació, acompanyar a les primeres visites, donar suport en màrqueting i fer el seguiment adequat. Cerca d'agents comercials

Anàlisi de mercats internacionalsAnàlisi de mercats internacionals
Informar-se és el primer pas per escollir els mercats més estratègics. Coneixereu els mercats amb més possibilitats per a la vostra empresa, els principals països importadors del vostre producte, com calcular el preu d’exportació, on exporta la vostra competència, quines empreses importen en un mercat concret, les principals barreres aranzelàries i no aranzelàries i els països proveïdors del vostre producte. Informeu-vos

Accions de promoció obertes

Pla d’acció internacional 2019 de la Cambra de Comerç de Sabadell
La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per vosaltres arreu del món.

Missió comercial a Xile, Uruguai i Paraguai (ext. Argentina)
Dates: novembre de 2019

Pla de missions comercials organitzades per les Cambres de Comerç de Catalunya (juliol-desembre 2019).

També podeu consultar les accions d'altres cambres catalanes en el Pla d'Acció Internacional.

Serveis a l'exportador

Devolució de l'IVA pagat a la Unió Europea
A la Cambra tramitem les vostres sol·licituds de devolució d'IVA pagat a l'estranger. Recordeu que els terminis per portar tota la documentació són els següents:

  • IVA Suïssa i Noruega – 14 de juny de 2019.
  • IGIC Illes Canàries – 14 de juny de 2019.
  • IVA Europa – 13 de setembre de 2019.

Servei de recobrament
Teniu impagats? El servei de recobrament d'impagats us ofereix gestionar de manera còmoda, ràpida i eficaç el cobrament pendent d'operacions d'exportació. Aquest servei comprèn la gestió integral del procés de recobrament: la localització del deutor, la notificació del deute i el procediment de pagament. Treballem a èxit, nomes cobrem si vosaltres cobreu.

Assessoria en comerç internacional

Escolliu la vostra estratègia comercial internacional per reduir costos i tràmits?
Les vostres operacions internacionals poden reduir costos i tràmits si disposeu del número d'exportador autoritzat o del número del Sistema REX. També, en funció de la vostra operativa habitual, podeu utilitzar règims duaners específics que milloren la gestió de les compravendes internacionals. Exposeu-nos la vostra casuística i, des d'Assessoria en Comerç Internacional, us donarem el suport necessari per millorar-ne l'operativa i la gestió.

Subcontractació internacional

Consulteu aquí tot el Pla de Subcontractació Industrial 2019. En el marc d'aquest Pla, la Cambra de Comerç de Sabadell organitza trobades empresarials amb compradors a Alemanya i França, els principals mercats de destinació de les exportacions de les empreses industrials:

Si voleu donar-vos d'alta a la Borsa de Subcontractació feu clic aquí

 
 
Tallers i adequacions
Els documents d'origen de les mercaderies
Durada: 3,5 hores
Data: 15 maig 2019
 
Propers cursos
El comerç exterior en 50 documents
Durada: 12 hores
Dates: 7-21 de maig 2019
Incoterms 2010
Durada: 4 hores
Dates: 5 de juny 2019

La Cambra a les xarxes
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra SabadellAmb el suport de
Enterprise Europe Network - European Comission

Enllaços d'interès
Pla d'Acció Internacional de les Cambres de Comerç Catalanes
Accions de promoció internacional de les Cambres Catalanes
Informeu-vos de les accions de promoció internacional que organitzen les Cambres de Comerç de Catalunya.
Guia Horizon 2020
Accès a la Guia Ràpida de participació al programa.

Us pot interessar
Nous requisits fitosanitaris per embalatges de fusta a les Canàries a partir d'octubre'19
Aquesta norma, que inicialment entrava en vigor el 16 d'abril de 2019, estableix fonamentalment la necessitat que l'embalatge de fusta que s'introdueixi en el territori canari se sotmeti a un tractament fitosanitari aprovat i porti la marca corresponent.
Aràbia Saudita. Noves certificacions
Les duanes de l'Aràbia Saudita sol·licitaran als importadors de determinats productes el “Shipment Certificate”. A la nota informativa de SGS s'adjunta l'enllaç a les partides aranzelàries afectades.

Els vostres suggeriments
Feu-nos saber quins mercats us interessen, quines dificultats teniu, quins aspectes del comerç internacional voleu que tractem, o altres qüestions relacionades amb la internacionalització.
A la Cambra us escoltem

Subscriu-te a
l'Export@cció >>
Canvi d'adreça || Baixa