Taller de cooperació empresarial per la internacionalització


  Pla de subcontractació industrialBorsa de Subcontractació de Sabadell

Taller de cooperació empresarial per la internacionalització

 


La Cambra de Comerç de Sabadell, a través de la seva Borsa de Subcontractació Industrial, organitza amb ACCIÓ, el primer Taller de Cooperació empresarial, com a resposta a la necessitat d’oferir a compradors estrangers, una oferta competitiva i més integral.

Vine a aquest taller per guanyar competitivitat a mercats tan exigents com Alemanya i augmentar l’atractiu de la teva oferta accedint a oportunitats de negoci en l’entorn de la subcontractació industrial.

El taller tindrà 2 sessions amb un format pràctic per a la creació de projectes de cooperació empresarial i es treballarà intensament en capacitar els participants en coneixements i eines per a la cerca dels socis ideals, en el disseny d’una estratègia en grup i en la formalització d’un acord de cooperació, entre d’altres.

Aquesta formació inclou sessions dinamitzades de networking entre les empreses participants.

Objectiu:

Dominar les eines i adquirir els coneixements per a la creació de projectes de cooperació empresarial internacional en l’entorn de la subcontractació industrial per projectes al mercat alemany.

T'interessa si ets...

Un gerent o un director general d'una empresa de l’entorn de subcontractació industrial amb un projecte, o idea de projecte, de cooperació empresarial internacional.*

Col·labora:

Altrium.

 

* Per a l’optimització d’aquest taller, l’organització aplicarà criteris de selecció a les sol·licituds rebudes en base al grau d'adequació a la descripció de l'activitat.

 


Dates:
Sessió 1
: 18 de juny de 2019
Sessió 2: 2 de juliol de 2019

Hora:
de 9.00 a 14.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Preu:
150 €.
Places limitades.Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació

Tel. 937 451 263
subcontractacio@cambrasabadell.orgPla de subcontractació industrial 2019

 

 

 

 

 

 

 


Pla d'Acció Internacional 2019

Borses Subcontractació Catalunya

ACCIÓ


Rebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home