Programa de Diagnosi d'Innovació Comercial 2018Plan Comercio Minorista

Diagnosi d'innovació comercial


Millora el teu comerç i ven més amb un programa 100% subvencionat

Amb el servei Diagnosi d'Innovació Comercial posem a l’abast de les pimes del sector del comerç al detall una eina clau perquè pugueu optimitzar la gestió del vostre establiment comercial. Es tracta d'una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci, i proposar recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa

Tots els serveis que es sol·licitin abans d'exhaurir el pressupost són totalment gratuïts* per l’empresa, ja que estan subvencionats al 100% amb fons FEDER i pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i mitjançant el Programa de Comerç Minorista 2018.

Podeu ampliar informació fent clic aquí:

* Número de serveis limitat. S'atendran per estricte ordre de sol·licitud.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL 
Una manera de fer Europa

Unión Europea

Secretaría de Estado de Comercio

Cámara de EspañaQuè ofereix la Cambra?


Amb el nou Programa de Diagnosi d'Innovació Comercial 2018, subvencionat al 100%, posem a l'abast de les pimes del sector del comerç al detall una eina clau perquè pugueu revitalitzar i optimitzar la gestió del vostre establiment comercial.

 

Presentació del servei


Descripció

El Programa Diagnosi d'Innovació Comercial és una iniciativa de les Cambres de Comerç i compta amb fons FEDER i el suport i el finançament del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme , a través del Programa Operatiu de Creixement Intel·ligent (POCInt).

A través d'aquest servei i en el marc del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2018 es pretén arribar a més de 600 comerços en tot el territori nacional. Des de la Cambra us ajudem a liderar el canvi en el vostre negoci.

Diagnosi d'Innovació Comercial (DIC) és un servei que presten les Cambres de Comerç espanyoles, a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2014-2020, i està dirigit específicament a les pimes del comerç minorista.

Un tècnic especialista realitzarà una profunda anàlisi de diferents aspectes del vostre comerç i identificarà els punts forts i febles en set àrees clau del negoci. Sobre la base d'aquesta anàlisi, es proporcionaran recomanacions clau per optimitzar la gestió de l'establiment comercial. Es facilitaran idees, fàcilment i ràpidament aplicables.

A través del DIC s'aconsegueix:

• Una proposta de millora competitiva orientada a una gestió proactiva del comerç.
• Suport concret en el propi negoci i en com treure més profit al local comercial.
• Posar en valor capacitats i recursos ja existents.
• Facilitar informació sobre com aplicar al negoci noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme.
• Determinar quines estratègies d'innovació són més fàcils d'implementar en l'establiment i/o empresa.

Destinataris

La Diagnosi d'Innovació Comercial es dirigeix a autònoms, microempreses i pimes del sector comercial detallista, amb IAE 64, 65 i/o 66, que comptin amb, almenys, un establiment comercial o punt de venda físic. No importa a quin subsector pertanyi o quins tipus de productes vengui.

Metodologia

El procediment consisteix en un assessorament personalitzat a través de la presa de dades per part d'un tècnic-consultor assignat per la Cambra que realitzarà dues o tres visites al teu comerç. El consultor sol·licitarà la informació addicional que necessiti per completar el diagnòstic.

Com a resultat del treball, el consultor lliurarà un complet informe amb el resultat del diagnòstic i les propostes recomanades. El temps necessari per completar el treball se situa entre un mes i un mes i mig.

Què s'analitza?

La diagnosi DIC es centra en la valoració de set aspectes clau en la gestió del punt de venda:

• Característiques generals del comerç.
• Entorn comercial i factors d’atractivitat i competencials.
• Imatge externa de l'establiment comercial.
• Imatge interna de l'establiment comercial.
• Gestió del punt de venda.
• Màrqueting i comunicació.
• Política comercial i gestió financera.

I després?

Una vegada completada la Diagnosi, si necessiteu ajuda per implantar les millores recomanades, podeu rebre suport a través d'accions de formació i de serveis que us permetran aprofundir i millorar el potencial de l'empresa i la seva projecció futura.

Preu

Les DIC que es realitzin l'any 2018 són totalment gratuïtes per a l'empresari al estar subvencionades al 100% per fons FEDER i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista 2014-2020. Per tant no suposarà cap cost ni cal avançar cap import per ser beneficiari d'aquest servei.

Termini

Cal sol·licitar qualsevol d'aquests serveis a la Cambra abans del 31 d'octubre per beneficiar-se de la subvenció. Feu-nos arribar aquesta Sol·licitud informació i ens posarem en contacte amb vosaltres. A més s'oferirà un número de serveis limitat que s'atendran per estricte ordre d'arribada.

Enllaços d'interès

Descarregar les bases de la convocatòria:
Document Acrobat  Diagnosi d'Innovació Comercial del Pla del Comerç Minorista 2018

Relació d'empreses admeses en el servei de diagnosi d'innovació comercial del Pla de Comerç Minorista

 

Avantatges que us oferim

  • Poder accedir a un programa 100% subvencionat, no us suposarà cap cost ni haureu d'avançar cap import per beneficiar-vos del servei.
  • L’equip tècnic de la Cambra de Comerç de Sabadell té un coneixement específic del territori i de la base comercial local, el que determina una major precisió en l’anàlisi.
  • Una visió externa i experta del vostre negoci.

 

Beneficis per a l'empresa

  • Aconseguir una proposta de millora competitiva centrada en el vostre negoci i la gestió del punt de venda.
  • Un suport concret per treure més profit del propi negoci i del local comercial.
  • Conèixer i aplicar noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme.

 


Més informació

Comerç i distribució comercial
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promocio@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 263

ImatgeSol·licitud informació