Home >> Internacionalitzaciˇ >> Subcontractaciˇ industrial >> Pla internacional de subcontractaciˇ industrial 2019 >> Presentaciˇ "Catalonia Sourcing Day" - Trobada B2B amb compradors alemanys
Presentació "Catalonia Sourcing Day" - Trobada B2B amb compradors alemanys


  Jornada d'internacionalització i networking - Pla de subcontractació industrialAlemanya

Presentació "Catalonia Sourcing Day"

Trobada B2B amb compradors alemanys


La Cambra de Sabadell, amb la col·laboració d'ACCIÓ, us presenta la propera Trobada empresarial B2B, que es portarà a terme a Sabadell el 6 de febrer de 2020. Després de les Trobades empresarials realitzades els darrers 3 anys a Alemanya, aquest cop us portem els compradors alemanys a Sabadell. I tindreu l'opció que visitin les vostres instal·lacions per presentar la vostra oferta més atractiva.

En aquesta sessió del 31 de maig us presentarem aquesta Trobada B2B i us donarem a conèixer els perfils dels compradors alemanys que ja han confirmat la seva assistència.

Programa:

9.00 h. Recepció dels assistents.

9.05 h. Benvinguda, a càrrec del Sr. Ramon Alberich, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell i President de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra.

9.15 h. Presentació de la missió inversa "Catalan Sourcing Day" amb compradors alemanys, a càrrec de la Sra. Beatriz Melgar, Responsable de la Borsa de Subcontractació Industrial de Cambra Sabadell.

9.30 h. BME* - The gateway to the European buyer network (en anglès), a càrrec de la Sra. Lisa Immensack, BME International Project Manager i la Sra. Anke Imelmann, BME International Project Manager.

9.50 h. Anàlisis de les demandes reals dels compradors alemanys que participaran al Catalonia Sourcing Day (perfils de compradors potencials interessats, necessitats, demandes, experiència internacional, perquè busquen proveïdors a Catalunya), a càrrec de la Sra. Cristina Suquet, Project Manager a l'Oficina exterior d'ACCIÓ a Stuttgart.

10.30 h.  Torn obert de paraules i cloenda.

10.40 h.  Reunions individuals (prèvia sol·licitud).

 

* BME és l'Association Supply Chain Management, Procurement and Logistics. L'associació professional més gran d'Alemanya amb més de 9.700 membres.

 


Data:
divendres, 31 de maig de 2019

Hora:
de 9.00 a 11.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades.Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació

Tel. 937 451 263
subcontractacio@cambrasabadell.orgPla de subcontractació industrial 2019

 

Borsa de Subcontractació Industrial de la Cambra de Comerç de Sabadell

 

 

 

 

 

 


Pla d'Acció Internacional 2019

ACCIÓ


Rebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home