Home >> Internacionalitzaciˇ >> Accions de promociˇ internacional >> Mercats a la carta >> Sessiˇ: Oportunitats de negoci als pa´sos del Con Sud
Sessió: Oportunitats de negoci als països del Con Sud

 

Jornada d'internacionalització i networking

Oportunitats de negoci als països del Con Sud:
Xile, Uruguai, Paraguai, Argentina i Bolívia

Dimarts, 4 de juny a les 9,30h


Con Sud


 

Tot i que els països del Con Sud comparteixen algunes característiques, també tenen peculiaritats que els diferencien àmpliament. Dins del Con Sud trobem països amb diversos graus de desenvolupament. Des dels que presenten grans oportunitats i porten força temps en una fase d’estabilitat econòmica, com Xile i l’Uruguai, els que protagonitzen creixements pronunciats com Paraguai i Bolívia, als que travessen dificultats econòmiques, com l’Argentina. Les exportacions catalanes a la zona han augmentat considerablement en els darrers anys.

Alguns dels sectors amb més possibilitats són: alimentació especialitzada i gourmet, energia i recursos (gestió de residus i tractament de l’aigua), processos productius i tecnologies indústria 4.0, electrònica i electricitat, hàbitat (il·luminació i mobiliari), indústria metal·lúrgica i metall mecànica, Smart Cities, TIC i transformació digital, salut i equipaments químics, tèxtil (confecció i tècnic) i productes de consum.

Programa:

9.30 h. Recepció dels assistents.

9.35 h. Presentació de l’acte a càrrec del Sr. Ramon Alberich, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell i President de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra.

9.45 h. Oportunitats de negoci a Xile, a càrrec del Sr. Manuel Santos, Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Santiago de Xile.

10.00 h. Oportunitats de negoci a Uruguai, Paraguai i Argentina, a càrrec del Sr. Horacio Babini, Director de l'Oficina Exterior de Catalunya a Buenos Aires.

10.45 h. Presentació de la Missió comercial al Xile, Uruguai i Paraguai del 10 al 20 de novembre de 2019, a càrrec del Sr. Vicenç Vicente, Cap de Promoció Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.

11.00 h. Col·loqui - networking i cloenda de la sessió.

11.05 h. Reunions individuals (prèvia sol·licitud).


Data:
dimarts, 4 de juny
de 2019

Hora:
de 9.30 a 11.30h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades.Àrea d'Assessoria,
Promoció
i Formació
.
Tel. 937 451 263
promociointernacional
@cambrasabadell.org

                                           

La Cambra us acompanya en la prospecció i operativa comercial al Con SudPla d'Acció Internacional 2019

EEN

ACC1Ó

Cambra de Comerç de Sabadell


>> Rebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home   


Formulari d'inscripciˇ a la sessiˇ Oportunitats de negoci als pa´sos del Con Sud