Home >> Internacionalitzaciˇ >> Iniciaciˇ a l'activitat exportadora >> Programa XPANDE - Pla d'internacionalitzaciˇ >> Presentaciˇ dels Programes XPANDE i XPANDE Digital. Convocat˛ria 2018
Presentació dels Programes XPANDE i XPANDE Digital. Convocatòria 2018

XPANDE i XPANDE Digital

Busquem 11 empreses per créixer a nous mercats internacionals

Sessió informativa el proper dimecres, 27 de juny de 2018El proper 27 de juny vine a la sessió informativa dels programes XPANDE i XPANDE Digital! L'objectiu és informar a les empreses de la demarcació de la Cambra sobre el funcionament d'aquests programes, finançats amb fons FEDER, quins són els requisits per participar-hi i els ajuts que es poden obtenir.

Al final de la sessió informativa, es farà una diagnosi gratuïta d'idoneïtat de participació a totes les empreses interessades.

Programa:

9.00 h. Recepció dels assistents.

9.05 h. Presentació del Programa XPANDE, a càrrec de la Sra. Beatriz Melgar, Especialista en Desenvolupament de Negoci Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.


XPANDE - Disponible per a 3 empreses

Elaboració d'un pla d'internacionalització en el mercat seleccionat, subvencionat al 100% i ajuts econòmics per la seva posada en marxa del 40% de les despeses (fins a un màxim de 9.000€).

9.30 h. Presentació del Programa XPANDE Digital, a càrrec del Sr. Vicenç Vicente, Cap de Promoció Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.


XPANDE Digital - Disponible per a 8 empreses

Assessorament, anàlisi i pla de màrqueting digital internacional, subvencionat al 100% i ajuts econòmics per la posada en marxa del pla de posicionament online en el mercat objectiu del 40% de les despeses (fins a un màxim de 4.000€).

10.00 h. Col·loqui i torn de preguntes dels assistents.

10.15 h. Realització de diagnosis d'idoneïtat per participar en el programa.

11.00 h. Reunions individuals.

 

Fons Europeu de Desenvolupament Regional
Una manera de fer Europa

Amb el suport de:

Unión Europea

ACCIÓ i Xarxa EEN

Cambra de Comerç de Sabadell

Cámara de EspañaMés informació

Internacionalització
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promociointernacional@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263