Sessió: Aspectes pràctics de la mediació concursal

 

Sessió Cambra

Aspectes pràctics de la mediació concursal

 

 

L’any 2015 la llei de segona oportunitat va establir el sistema de mediació concursal com un mecanisme de negociació entre creditors i deutor, previ a la presentació del concurs. Des d’aleshores les Cambres de Comerç hem prestat aquest servei dirigit a les persones físiques o jurídiques que tenen activitat econòmica.

Conèixer la pràctica acumulada durant aquest temps i quins són els criteris judicials preeminents pot ser valuós per a tots els intervinents en els processos concursals motiu pel qual hem organitzat aquesta jornada.

Programa:

15.50 h Recepció dels assistents.

16.00 h Presentació de la jornada a càrrec del Sr. Josep Maria Rusiñol, Vicepresident de la Cambra de Comerç de Lleida i administrador concursal.

16.15 h Presentació del servei de Mediació Concursal de les Cambres a càrrec del Sr. Eduard Borràs, Secretari General de la Cambra de Comerç de Sabadell.

16.30 h Aspectes pràctics de la mediació concursal i les Cambres de Comerç, a càrrec de l'Il·lm. Sr. Raúl García, Magistrat del Jutjat Mercantil núm. 7 de Barcelona.

17.15 h Les particularitats del concurs consecutiu, a càrrec de l'Il·lm. Sr. César Suárez, Magistrat del Jutjat Mercantil núm. 1 de Tarragona.

18.00 h El concurs consecutiu i l'exoneració del passiu insatisfet, a càrrec de l'Il·lm. Sr. Eduard Enrech, Magistrat del Jutjat Mercantil núm. 1 de Lleida.

18.45 h Cloenda de la sessió a càrrec del Sr. Antoni Maria Brunet, President de la Cambra de Comerç de Sabadell.

Organitza:


Cambra de Comerç de Sabadell


Cambra de Comerç de LleidaData:
dimecres, 17 de maig de 2017

Hora:
de 16.00 a 19.00 h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Places limitades.Secretaria General. Assessoria Jurídica
Tel. 937 451 262
secretariageneral@cambrasabadell.org

 


>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home