Home >> Internacionalització >> Accions de promoció internacional >> Mercats a la carta >> Mercats a la carta: Els Estats Units d'Amèrica i la nova era del President Trump

 

Jornada d'internacionalització i networking

Mercats a la carta: Els Estats Units
d'Amèrica i la nova era del  President Trump

Com treballem amb èxit el mercat?Estats Units d'Amèrica    


Estats Units és el principal mercat consumidor mundial, amb una població de 323 milions d’habitants. L'economia nord-americana es caracteritza per un ampli mercat, una major flexibilitat laboral que la resta de països de l'OCDE, la mobilitat geogràfica, l'elevada dotació de capital humà, la significativa incorporació de les noves tecnologies i l'impuls en R+D.

La seva diversitat cultural i la seva estructura administrativa fan dels EUA un país que cal treballar de forma fragmentada, tot identificant els punts amb més demanda dels nostres productes i els canals de comercialització més adequats. Aquí és on rau la importància d'un adequat assessorament per tenir èxit. Especialment en una nova era com la que ha encetat el 45è. President dels EUA, Donald J. Trump.

Els EUA són el primer soci extracomunitari d’Espanya amb un consum superior als 11.000 milions d’euros al 2016, dels quals, més de 2.000 milions corresponen a exportacions catalanes (un 19% del total de les exportacions espanyoles). Les empreses catalanes exporten vins i olis entre les primeres posicions de productes exportats però també altres productes biològics, industrials, i de consum.

  • Com ho fan les empreses per vendre en el mercat més exigent i competitiu del món?
  • Com ho hem de fer per exportar als EUA?
  • Què cal fer per vendre amb èxit als Estats Units?

Programa:

9.30 h
Recepció assistents.

9.35 h
Presentació de l'acte a càrrec de la Sra. Laura Rodríguez, Cap d'Assessoria en Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.

9.40 h
Requisits de la FDA per exportar als EUA i Les claus de l'actualització de la Llei FSMA, a càrrec de la Sra. Arantxa Jordán, Directora de Comerç Internacional a la Spain-United States Chamber of Commerce de Miami.

11.00 h
Acompanyament Caixabank als EUA per a empreses exportadores, a càrrec de la Sra. Laura Vera, Especialista en Comerç Exterior de Caixabank.

11.30 h
Col·loqui-networking i cloenda.

11.40 h
Reunions individuals.Data:
dijous, 9 de març de 2017

Hora:
de 9.30-12.00 h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció:
Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Places limitades.

                                        

 

Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació
.
Tel. 937 451 263
promociointernacional
@cambrasabadell.org

 

Col·laboren:


Spain-United States Chamber of Commerce

Caixabank

 

 Us presentem el Pla Estats Units 2017 de les Cambres Catalanes dirigit per la Cambra de Sabadell


  • Mercats a la carta: oportunitats de negoci als EUA, el 9 de març de 2017.
  • Participació a la IV Fira Fine Food & Wine SAVBOR (Miami-EUA), 29 i 30 de juny de 2017. Data límit d'inscripció: 5 de maig de 2017.
  • Missió comercial als EUA (Puerto Rico-Miami-NYC), octubre de 2017.
  • Assessorament especialitzat sobre tràmits burocràtics i comercials de les expedicions als EUA i servei d'agent davant la FDA.

PAI 17

EEN

ACC1Ó

Cambra de Comerç de Sabadell


>> Rebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home