Home >> Internacionalització >> Informació i Assessorament >> Assessoria en comerç internacional >> Sessió "Claus per millorar la gestió de les exportacions i importacions"
Sessió "Claus per millorar la gestió de les exportacions i importacions"

Assessoria en comerç internacional

Sessió informativa

Claus per millorar la gestió de les exportacions i importacions

Disminució de riscos i despeses

 


L’operativa duanera és molt complexa i exigeix el compliment d’una sèrie de requisits que, en cas contrari, poden encallar i encarir l’operació. Per tant, és aconsellable operar tenint la seguretat que hem estat ben assessorats i que hem tingut en compte tots els aspectes necessaris.


En aquesta sessió se’ns proporcionaran consells molt útils que ens evitaran cometre errors, sovint molt costosos, en el procés d’internacionalització de l’empresa.


També se’ns presentaran diverses figures que ens facilitaran la gestió duanera de les exportacions i importacions de la vostra empresa, agilitzant i simplificant els tràmits.

Programa:

9.20 h
Recepció dels assistents.

9.30 h
Benvinguda i presentació a càrrec del Sr. Ramon Alberich, President de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria de Sabadell.

9.40 h
Claus per millorar la gestió de les exportacions i importacions: disminució de riscos i despeses,  a càrrec del Sr. José Luis Cabrera Lafuente, Director del Departament de Normativa Duanera i Comerç Internacional de TARIC.

10.40h
Torn obert de preguntes i cloenda de la sessió.

A partir de les 11.00 h. les empreses que ho sol·licitin al realitzar la inscripció podran realitzar entrevistes individuals.

 


Data:
dimecres, 16 de novembre
de 2016

Hora:
de 9.30 a 11.00 h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Places limitades.
Àrea d'Assessoria,
Promoció
i Formació
.
Tel. 937 451 263
assessoria@cambrasabadell.org

                                           

PAI 16

ACC1Ó


Rebre informació de la Cambra |

>> Anar a la home