Home >> Internacionalització >> Informació i Assessorament >> Assessoria en comerç internacional >> Sessió: "La Contractació Pública Internacional al teu abast"
Sessió informativa: La Contractació Pública al teu abast

Assessoria en comerç internacional

Sessió informativa

La Contractació Pública Internacional
al teu abast

Oportunitats de negoci per les pimes

 


En aquesta sessió veurem que la contractació pública internacional ha anat adquirint una importància creixent en l'activitat econòmica, en molts països. Els poders públics són els principals adquirents de béns i serveis, des de productes bàsics fins a béns d'alta tecnologia i infraestructures de tot tipus, englobant sectors molt diversos com l'enginyeria, el medi ambient, la salut, l'educació, les TIC, el disseny, la defensa, l'enllumenat, la logística, el transport, la innovació etc.

Els mercats de contractació pública ofereixen oportunitats comercials molt interessants i força atractives, que representen entre el 15% i el 20% del PIB mundial i en els darrers anys les adjudicacions a empreses espanyoles s'han multiplicat per 8.

Programa:

11.50h
Recepció dels assistents.

12.00h
Benvinguda i presentació a càrrec del Sr. Ramon Alberich, President de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

12.10h
Oportunitats de negoci en la Contractació Pública Internacional per les pimes,  a càrrec del Sr. Oriol Martínez, Consultor d'ACC1Ó Barcelona Public Procurement.

13.40h
Torn obert de preguntes i cloenda de la sessió.Data:
dilluns, 3 d'octubre
de 2016

Hora:
de 12.00 a 14.00 h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Places limitades.
Àrea d'Assessoria,
Promoció
i Formació
.
Tel. 937 451 263
assessoria@cambrasabadell.org

                                           

PAI 16

ACC1Ó


Rebre informació de la Cambra |

>> Anar a la home