Sessió informativa sobre protecció de dades i drets digitals


 

  La Cambra informa sobre protecció de dades

Nova Llei de protecció de dades i drets digitals (LOPD)Coneixereu les principals novetats i requisits de la LOPD en el marc de la nova llei espanyola 3/2018, basada en el RGPD (Reglament Europeu), d'aplicació per a tots els responsables i encarregats del tractament de dades dels estats membres, tant d'entitats públiques com d'empreses privades.

El RGPD i la seva transposició a la legislació espanyola es basen en el que es coneix com a responsabilitat activa. Al llarg de la sessió explicarem les mesures que recullen i quines accions previsibles s'han de dur a terme per tal d'acomplir-lo.

Destinataris:

Directors, gerents, responsables de seguretat informàtica, directors funcionals (RRHH, Administració, Logística, Comercial,...) i responsables tècnics d'empreses, tant si estan adequades a la LOPD com si encara no ho estan.

Programa:

9.00 h
Recepció d'assistents i lliurament de documentació

9.10 h
RGPD-LOPD: impacte de les novetats i pla d'accions a realitzar per assolir el seu compliment, a càrrec del Sr. Ernest Rovira, consultor associat de la Cambra de Comerç de Sabadell, especialitzat en protecció de dades personals.

10.30 h
Torn obert de preguntes i cloenda.Data:
dimarts, 19 de febrer de 2019

Hora:
de 9.00 a 10.30h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.

Places limitades.Àrea d'Informació,
Serveis
i Consultoria

Tel. 937 451 260
serveis@cambrasabadell.org

                                           


>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home