Home >> Serveis generals per a l'empresa >> Creació d'empreses >> Informació i Assessorament per a la creació d'empreses
Informació i assessorament per a la creació d'empreses


INICIA: per la creació d'empreses


La Cambra de Comerç de Sabadell és una Entitat Col·laboradora del programa “INICIA: per la creació d’empreses” del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya i oferim assessorament a tots aquells emprenedors que vulguin crear un empresa i necessitin el recolzament de personal especialitzat que els informarà sobre els tràmits necessaris per obrir un negoci.

Des de la Cambra de Sabadell oferim informació, orientació, assessorament i formació en els següents àmbits:

  • Informació i orientació: informació sobre el conjunt de serveis, ajuts i recursos que us podem oferir i orientació en tot el procés de creació de la vostra empresa.
  • Assessorament: per a la creació d’empresa i l’elaboració del pla d’empresa.
  • Formació: podreu accedir a cursos de formació especialitzada en habilitats, planificació i gestió empresarial per augmentar les possibilitats d’èxit de la vostra empresa.
  • Consolidació: durant els tres anys posteriors a la creació de la vostra empresa, podreu optar a plans de seguiment per part de personal tècnic especialitzat per ajudar-vos en la consolidació de la vostra empresa i a millorar el seu potencial de creixement.
  • Un servei proper: el suport a les persones emprenedores es presta per personal especialitzat amb coneixements, capacitat i experiència per prestar aquest suport.

Des de la Cambra es segueix un procés d’assessorament que combina una primera sessió informativa conjunta amb d’altres emprenedors amb una durada de 3 hores, i posteriorment i segons les necessitats individuals de cada emprenedor, sessions individuals i personalitzades amb un dels nostres tècnics. Aquest servei és gratuït.

Per tal d’accedir al nostre servei, cal que contacti amb nosaltres per tal de concertar dia i hora per la sessió informativa. Veure dades de contacte al final de la pàgina. Per poder rebre més la informació sobre el programa “INICIA:per la creació d’empreses” cal omplir el formulari que trobareu a:

  • A través de la pàgina web: http://inicia.gencat.cat/inicia/
  • Telefònicament a través del 012.
  • Presencialment a qualsevol de les entitats que formen part de la Xarxa, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Departament de Treball.

Un cop apuntat a la Xarxa, rebreu un correu electrònic que us facilitarà l’accés a la informació sobre els serveis que oferim, com accedir-hi i les condicions d’ús, així com el llistat d’entitats col·laboradores a les quals us podeu adreçar per obtenir l’assessorament. Si no teniu correu electrònic, podeu demanar rebre aquesta informació per via postal. Un cop rebuda la informació i el llistat d’entitats col·laboradores podreu anar a qualsevol d’elles, per informar-vos i rebre l’assessorament personalitzat en relació al vostre projecte, a través de sessions individuals amb experts de l'entitat.

 

Gestió de Tràmits a la creació d'empreses


Gestionem els tràmits administratius necessaris per legalitzar projectes industrials, tal com creació d'empreses, canvis rellevants en les mateixes...

 OGE - Cambra

 Registre Mercantil

 

Ajuts


Document html FISUB

Document html Servei de creació d'empreses del Consell de Cambres de Catalunya

 Més informació

Serveis Generals per l'empresa
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promocio@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263


ImatgeSol·licitud Informació