Home >> Medi ambient >> Projectes medi ambientals >> └mbit energia: Institut CatalÓ d'Energia (ICAEN) >> Brokerage ind˙stria i energia: cicle de trobades empresarials
Brokerage indústria i energia: cicle de trobades empresarials


Sessió Cambra - Àmbit energia

Brokerage indústria i energia:
cicle de trobades empresarials

Àmbit Energia és la col·laboració entre les Cambres de Comerç de Catalunya i l'Institut Català d'Energia del Departament d'Empresa i Ocupació per a la promoció de l'eficiència energètica entre les pimes.

Les trobades empresarials Brokerage indústria i energia faciliten la identificació d'oportunitats d'estalvi energètic a la pime industrial. Es realitzen entrevistes entre empreses interessades a reduir el seu consum energètic i empreses que ofereixen serveis d'eficiència energètica.

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza la darrera trobada d'aquest cicle anual a Catalunya, orientada a qualsevol empresa que vulgui reduir el consum energètic del seu magatzem, en termes d'il·luminació i/o climatització.

Programa

09.50 h
Recepció dels assistents.

10.00 h
Benvinguda a càrrec de la Sra. Mercè Rius, Directora de l'Institut Català d'Energia, el Sr. Francesc Ribera, Gerent del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya i del Sr. Fèlix J. Arbelo, Cap d'Assessoria de Medi Ambient i Qualitat de la Cambra de Comerç de Sabadell.

10.45 h
Contactes cara a cara. Torn obert d'entrevistes entre representants d'empresa que tinguin en ment reduir el consum energètic dels seus magatzems i responsables de les empreses que ofereixen serveis d'eficiència energètica, principalment, en il·luminació, climatització i aïllament. Cada entrevista estarà limitada pel que fa al temps per tal que es puguin realitzar el màxim número de contactes. Aforament limitat a 24 persones.

14.00 h
Cloenda de la sessió.


Data:
dijous, 
10 de desembre de 2015

Hora:
de 10.00 - 14.00 h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció:
Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Preferència d'inscripció per als membres del Club Cambra Sabadell.
Places limitades.

 


Àrea d'Informació, Serveis Empresarials i Consultoria.
Tel. 937 451 260
consultoria@cambrasabadell.org


 

 Amb el suport de:

Àmbit Energia

Consell General de Cambres

Institut Català de l'Energia

Departament d'Empresa i Ocupació

Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya

Enterprise Europe NetworkRebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home