Mercats a la carta: invertir i exportar a Perú

Jornada d'internacionalització i networking

Mercats a la carta: invertir i exportar a Perú


Amb 29 milions d'habitants, Perú és el tercer país més gran d'Amèrica del Sud. A més té un alt grau de liberalització comercial exterior i la seva economia està immersa en una etapa d'intens creixement i d'integració econòmica, tant a nivell regional (l'acord de lliure comerç amb els Estats Units i les negociacions entre la Comunitat Andina per arribar a un acord d'associació) com a nivell internacional (acord de lliure comerç amb la UE). Tot plegat genera interessants oportunitats de negoci en sectors amb moltes possibilitats per a les empreses catalanes com ara els d'equips i maquinària per a la construcció, maquinària agroalimentària, envàs i embalatge, electrònica i informàtica o maquinària tèxtil, entre d'altres.

Programa:

9.00h
Recepció assistents.

9.10h
Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Ramon Alberich, President de la Comissió d'Internacionalització de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

9.15h
Oportunitats de negoci a Perú per a les empreses espanyoles, a càrrec del Sr. Xavier Urios, Director General de la Cambra Oficial de Comerç d'Espanya a Perú.

9.45h
Oportunitats d'inversió per a les empreses espanyoles a Perú, a càrrec del Sr. Bernardo Muñoz, Conseller Econòmic Comercial de l'Ambaixada de Perú a Espanya.

10.15h
Experiència empresarial, a càrrec del Sr. Arturo Cartagena, Export Area Manager en Standard Hidráulica, SA.

10.30h
Col·loqui-networking i cloenda.

10.45h
Entrevistes individuals. Us proposarem com vendre amb èxit en el mercat peruà. Sol·liciteu entrevista quan formalitzeu la vostra inscripció a la sessió.

Col·laboren:

Cámara Española de Comercio en Perú Perú


 


Data:
dijous, 2 d'octubre de 2014

Hora:
de 9.00-10.30h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Places limitades.


 

Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació
.
Tel. 937 451 263
promociointernacional
@cambrasabadell.org

 

 

>> Rebre informació de la Cambra 

>> Anar a la home