Home >> Serveis generals per a l'empresa >> Microsoft Office 365 per empreses
Microsoft Office 365 per empreses


Office 365 

Office 365 per empreses

Puja al núvol amb les prestacions i seguretat que la teva empresa necessita


Més de 75.000 empreses i 500.000 pimes ja han incrementat la seva productivitat i han reduït despeses en tecnologia*

Des d’una pime fins a una gran empresa, Office 365 és l’element clau de treball i comunicació. L’estalvi de costos aconseguit amb Office 365 ha fet que moltes empreses avancessin cap al núvol i ara ja gaudeixen de les millors prestacions i funcionalitats tecnològiques.

Office 365 engloba diferents eines de productivitat per a tot tipus d’empreses amb modalitat de pagament per ús. La Cambra us dóna suport en l'elecció de la modalitat que més se us ajusta, preus especials com a empresa associada i la implantació per part d'un proveïdor amb les màximes garanties.

Demaneu més informació:

Font: Microsoft Ibérica, SL - maig 2014


 

Què ofereix la Cambra?


Us oferim Microsoft Office 365 per empreses perquè la vostra empresa pugui pujar al núvol amb el màxim de garanties en seguretat, amb totes les prestacions i al millor preu.

Us donem suport en l'elecció de la modalitat més apropiada per a la vostra empresa i la implantació per part d'un proveïdor amb les màximes garanties. Ja són moltes les empreses que amb aquesta solució tecnològica estan incrementant la seva productivitat i alhora reduïnt despeses.

 

Presentació del servei


Descripció

Microsoft Office 365 per empresa és una solució complerta que engloba diferents eines de productivitat per a tot tipus d’empreses i a un preu en funció del seu ús. Existeixen diferents modalitats en funció de les dimensions de l'empresa, número d'usuaris i funcionalitats que es necessitin.

Amb Microsoft Office 365 obtindreu millores de productivitat en aquestes funcionalitats, entre d'altres (cliqueu les imatges o els enllaços per veure alguns exemples del que pot aportar a la vostra empresa):

Correu electrònic i calendari

Mobilitat

Compartir arxius

Conferències en línia

Creació de la pròpia pàgina webDestinataris


Pimes i grans empreses. Microsoft Office contempla diferents modalitats per adaptar-se a les dimensions i necessitats de cada empresa.

 

Metodologia


  • Es porta a terme un estudi de requeriments inicial segons les necessitats de l'empresa interessada.
  • S'acorda un procés i calendari d'implantació i migració.

 

Preu


El servei es facilita sota pressupost.

 

Avantatges que us oferim

  • De la mà de la Cambra podreu accedir a l'empresa implantadora NexTReT, designada per Microsoft com a Gold Certified Partner i que compta amb una àmplia experiència en la implantació d'Office 365.
  • El conveni de col·laboració entre Microsoft i la Cambra de Comerç de Sabadell contempla descomptes especials per a les nostres empreses.
  • Experiència i satisfacció en la pròpia implantació a la Cambra i la constatació d'una reducció d'un 35% de les despeses (entre servidors i llicenciament de diferent programari) i d'un increment en productivitat i funcionalitats.

Cas d'èxit de la implantació de Microsoft Office 365 a la Cambra de Comerç de Sabadell (cliqueu l'enllaç per veure el vídeo)

 

 

Beneficis per a l'empresa

  • L'Office 365 es pot implementar immediatament i sense necessitat de grans coneixements de TI ni de formació específica dels empleats, a més que és compatible amb els programes populars de Microsoft: Word, Excel, Powerpoint, etc.
  • Disposareu de gran flexibilitat ja que es pot operar en mode mixt amb els propis servidors o de manera independent. Les dades s'arxiven per defecte i sempre es treballa amb la darrera versió ja que s'actualitza de manera automàtica.
  • Reduireu despeses en TI ja que el pagament és per ús, no s'ha de fer cap inversió inicial ni tampoc dedicar esforços de la pròpia estructura un cop s'ha fet la migració al núvol.
  • L'Office 365 us proporcionarà una disponibilitat del 99,9% i garanteix els majors estàndards de seguretat. Els plans de suport tècnic cobreixen les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

 


Més informació

Serveis Generals per l'empresa
Serveis TIC
A/e: serveistic@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 258


ImatgeSol·licitud informació