Home >> Comerç i distribució >> Programa de suport per al comerç >> Programa de Diagnosi d'Innovació Comercial >> Dos tallers imprescindibles per gestionar eficaçment un comerç: clients i finances
 Dos tallers imprescindibles per gestionar eficaçment un comerç: clients i finances

Sessions formatives gratuïtes

Dos tallers imprescindibles per gestionar eficaçment un comerç: clients i finances

 

Amb el suport del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, organitzem el proper mes de desembre dos tallers gratuïts imprescindibles per gestionar eficaçment un comerç des dels àmbits comercial i financer.

Sessió Els punts clau d'una bona gestió de les finances d'un comerç

Gestionar correctament les finances ha estat sempre molt important per totes les empreses, però en aquest moments de dificultats i de manca de finançament,  és més necessari que mai si es vol assegurar la viabilitat i/o afrontar inversions amb unes mínimes garanties d’èxit. La sessió té per objectiu proporcionar unes idees bàsiques, entenedores i útils que us ajudin als comerciants a comprendre millor els aspectes clau de les finances del vostre negoci.

Dilluns 2 de desembre, de 14:15 a 16:15 h.
Ponent:
 Joan Valls, economista, diplomat en Direcció General i Financera per Esade, professor de la UAB i col·laborador acadèmic d’Esade. Director de l’Àrea d’Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Comerç de Sabadell.

 

Sessió Puc vendre més? Com fer un estudi de mercat per al meu comerç

En el context econòmic actual, poder saber quin és el vostre lloc dins del mercat, quin potencial i recorregut té la vostra empresa, i definir amb precisió quines estratègies de promoció i comunicació heu de desenvolupar són claus per a un millor aprofitament de les oportunitats que ofereix el mercat i diferenciar-vos de la competència.

 • 1. Estic en un bon lloc?  L’atractivitat d’una localització comercial.
 • 2. Com m’afecta la competència? Tinc noves oportunitats?
 • 3. Quin potencial té la meva localització?
  a. El mercat resident i no resident
  b. El públic objectiu: on és?
  c. Quin mercat potencial tinc al meu abast?
  d. Quota potencial del meu negoci.

Dimarts 3 de desembre, de 14:15 a 16:15 h.
Ponents:
 Manel Amado, economista i Cap d'Assessoria de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Sabadell. Àlex Ramírez, geògraf i Tècnic en Infraestructures,
Transport i Urbanisme de la Cambra de Comerç de Sabadell.


Amb el suport de:

Departament d'Empresa i Ocupació 

CCAM