Home >> Formaciˇ i coneixement >> Formaciˇ presencial >> Sessiˇ Cambra - Orat˛ria, teatre i motivaciˇ
Sessió Cambra - Oratòria, teatre i motivació

Fermí Casado  

Sessió Cambra

Oratòria, teatre i motivació

A càrrec del Sr. Fermí Casado, actor i autor teatral

 

 

En l’era de les comunicacions, paradoxalment, les nostres comunicacions en públic continuen sent la nostra assignatura pendent. L’oratòria és una eina de comunicació immillorable, pot ajudar-nos a crear moviment i pot motivar grans canvis, en una època en què els canvis són tan necessaris.

Partint de les tècniques teatrals, de la mà de Fermí Casado, ens aproximarem a aquesta disciplina des d’una nova perspectiva. Descobrirem el seu potencial per motivar-nos (i motivar els altres) a l’hora de crear nous plantejaments i nous projectes. 

Programa

16.50h
Recepció assistents.

17.00h
Benvinguda a càrrec del Sr. Joan Valls, director de l'Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Comerç de Sabadell.

17.10h
Conferència Oratòria, teatre i motivació, a càrrec del Sr. Fermí Casado, actor i autor teatral. Llicenciat a l’Institut del Teatre, fa 18 anys que centra la seva activitat en TV ("Estació d’enllaç", "Psico-exprés", "El Cor de la ciutat"...) i teatre ("L’Estiueig", "La Mare coratge", "El Retaule del flautista", "El Alcalde de Zalamea"...). Recentment ha estrenat la seva primera peça com autor: "Absent", al Versus Teatre de Barcelona.

18.40h
Torn obert de preguntes i cloenda.

Col·labora:


Data:
dimecres, 20 de juny de 2013

Horari:
16.50-19.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Sessió gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades.


A/e: formacio@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 259>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home