Home >> Formació i coneixement >> Formació presencial >> Sessió Cambra - Claus del nou lideratge empresarial: orientació al mercat i innovació
Sessió Cambra "Claus del nou lideratge empresarial:orientació al mercat i innovació"

Jordi Molina, professor d'ESADE  

Sessió Cambra

"Claus del nou lideratge empresarial:
orientació al mercat i innovació"

A càrrec del Sr. Jordi Molina, professor del Departament de Direcció de Màrqueting d'ESADE.

ESADE Business School

 

 

El principal repte del lideratge empresarial actual és l’orientació al mercat i la innovació per assolir una posició competitiva. Per orientar l’organització cap aquesta fita cal desenvolupar les competències directives de forma individualitzada que ens permetin gestionar eficientment els equips, l’exercici del lideratge i la presa de decisions. En aquest acte hi haurà la presentació del Programme for Leadership Development - PLD® a càrrec del director acadèmic del programa, ESADE Business School.

Jordi Molina, posarà de relleu els elements fonamentals d’aquesta orientació de mercat i el seu entroncament amb la innovació. Tot plegat es complementarà amb casos reals d'èxit.

Programa

18.00 h
Benvinguda, a càrrec del Sr. Joan Valls, director de l'Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Comerç de Sabadell.

18.10h
Presentació del Programme for Leadership Development - PLD®, a càrrec del Sr. Andrés Raya, director acadèmic del programa a ESADE.

18.30h
Conferència "Claus del nou lideratge empresarial: orientació al mercat i innovació", a càrrec del Sr. Jordi Molina, Professor del Departament de Direcció de Màrqueting d’ESADE. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE. Programa Internacional de Management (HEC, París). Director del Program in Marketing Management d’ESADE Business School. Ha dirigit diferents projectes de consultoria institucional. És conseller delegat i soci fundador de GICSA i conseller de companyies en els sectors d’automoció, construcció, distribució, industrial i banca.

20.00h
Torn obert de preguntes i cloenda.


Data:
dimarts, 27 de novembre de 2012

Horari:
18.00h-20.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Sessió gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades.


A/e: formacio@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 259>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home