Sessió Cambra: Com vendre més amb el Geomàrqueting

Sessió Cambra

Com vendre més amb el Geomàrqueting

 

El Geomàrqueting aprofita les noves tecnologies per realitzar l'anàlisi d'un negoci adaptat a un mercat concret. Des d'un nou emprenedor a una empresa consolidada a la recerca d'una nova ubicació, el geomàrqueting ofereix diferents tipus de solucions adaptades a les necessitats de l'empresa.

Analitzant un barri, un carrer, o una zona geogràfica de qualsevol punt del país, els informes de geomàrqueting ens proporcionen dades sobre la localització de la competència o les característiques del consumidor final, que ens poden orientar en les nostres decisions empresarials estratègiques i operatives.

Programa:

11.50h
Recepció assistents.

12.00h
Presentació de l'acte, a càrrec del Sr. Pere Puig, President de la Comissió d'Infraestructures, Urbanisme i Transports de la Cambra de Comerç de Sabadell.

12.10h
La importància de conèixer el mercat i les noves eines de màrqueting per a l'empresa, a càrrec del Sr. Joan Valls, Director de l'Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Comerç de Sabadell..

12.30h
Què és i què analitza el geomarqueting?, a càrrec del Sr. Àlex Ramírez, tècnic en Infraestructures, Transports i Urbanisme de la Cambra de Comerç de Sabadell.

13.00h
Com millorar la rendibilitat de l'empresa amb el geomàrqueting, a càrrec del Sr. Manuel Amado, cap d'Assessoria de Comerç Interior.

13.30h
Casos d'èxit.

Multiópticas Porta, a càrrec del Sr. Josep Mª Porta, Gerent.

Jorbachs Papereria, SL, a càrrec del Sr. Jordi Bachs, Administrador.

14.00h
Col·loqui i cloenda de la sessió.Data:
dimarts, 2 d'octubre de 2012

Hora:
de 11.50 a 14.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció:
Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Preferència d'inscripció per als membres preferents del Club Cambra Sabadell.
Places limitades.

 

 

Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació
.
Tel. 937 451 263
promocio@cambrasabadell.org


 

>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home