Home >> Innovació i competitivitat >> Projectes de suport a la competitivitat >> Feria del conocimiento >> Sessió: Perspectives i mercat del vehicle elčctric a Catalunya
Sessió: Perspectives i mercat del vehicle elèctric a Catalunya

Feria del conocimiento

Perspectives i mercat del vehicle elèctric a Catalunya


El vehicle elèctric s'assenyala com un dels principals elements del futur industrial a Catalunya, però cal que les empreses coneguin en detall les oportunitats de negoci i de mercat que s'obren amb la expansió i creixement d'aquesta tipologia de vehicle. La seva fabricació té la capacitat d'implicar a un gran nombre de sectors industrials que poden intervenir en el seu procés de confecció.

Per tal d'aclarir els principals aspectes que envolten al mercat i la industria del cotxe elèctric, la Cambra de Comerç de Sabadell organitza la jornada "Perspectives i mercat del vehicle elèctric a Catalunya". A més les empreses assistents a la jornada podran visitar una exposició amb cotxes i motocicletes elèctriques.

Programa:

08.45h
Recepció dels assistents.

09.00h
Benvinguda institucional, a càrrec del Sr. Lluís Matas Bertran, President de la Comissió d'Indústria, Energia i Innovació de la Cambra de Comerç de Sabadell.

09.15h
Diagnosi i perspectives del vehicle elèctric a Catalunya, a càrrec del Sr. Joan Pallisé, Coordinador del llibre "Diagnosi i perspectives del vehicle elèctric a Catalunya" i Director de Relacions Institucionals de Circutor.

10.00h
El mercat del vehicle elèctric a Catalunya, a càrrec del Sr. Francesc Buyolo, Co-autor del llibre "El vehículo eléctrico desafíos tecnológicos, infraestructuras y oportunidades de negocio" i Director Comercial i d'Operacions d'Emovement.

10.35h
Conclusions de la jornada.

10.45h
Networking i visita a l'exposició de vehicles elèctrics al recinte de la Cambra a càrrec d'Emovement.

 

Data:
dijous, 12 de juliol de 2012

Hora:
de 08.45 a 11.00h

Lloc:
Cambra de Comerç
de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuïta, prèvia inscripció.
Preferència d'inscripció per als membres Preferents del Club Cambra Sabadell.
Places limitades.

 

 

Àrea d'Assessoria,
Promoció i Formació
.
Tel. 937 451 263
promocio@cambrasabadell.org

 


 

 

 

Amb el suport de: 

 

Rebre informació de la Cambra |

>> Anar a la home