Home >> Serveis generals per a l'empresa >> Facturaciˇ electr˛nica >> Sessiˇ informativa: La factura electr˛nica. QuŔ Ús, com s'implementa i quan hi estem obligats
Sessió informativa: La factura electrònica. Què és, com s'implementa i quan hi estem obligats

 

Sessió informativa

La factura electrònica. Què és, com s'implementa i quan hi estem obligats

 

Cada vegada més s'exigeix a les empreses que emetin i rebin les factures en format electrònic, tant en l'entorn de l'empresa pública com en el de la privada. L'obligatorietat ja és un fet en les administracions públiques i agafa cada cop més força en l'entorn privat, com ja s'ha establert a nivells B2B a Itàlia.

En aquesta sessió informativa gratuïta donarem a conèixer en quins casos hem de realitzar factures electròniques, quins són els requisits per fer-les i a quines solucions es pot accedir per dur-les a terme.

Destinataris:

Directors, gerents, directius funcionals (Administració, Comptabilitat, Finances) d'empreses que encara no utilitzen la facturació electrònica.

Empreses que treballen amb l'administració pública a nivell nacional i/o europeu, sector de la construcció, entre d'altres, i empreses que exporten o importen a Itàlia.

Programa:

9.00 h. Recepció dels assistents i benvinguda.

9.10 h. La factura electrònica: context legal i tecnològic, el document administratiu electrònic, factura-e, requisits d'enviament i de recepció, a càrrec del Sr. Daniel Bosch, Director Comercial d'Invinet/B2B Router.

10.20 h. Solució de facturació integrada per a pimes, a càrrec de la Sra. Ester Raventós, Directora de l'Àrea de Serveis Empresarials i Consultoria de la Cambra de Comerç de Sabadell.

10.30 h. Torn obert de preguntes i cloenda.

 

Amb el suport de:


Data:
dimarts, 26 de febrer
de 2019

Hora:
de 9.00 a 10.30 h.

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Inscripció: Sessió gratuït, prèvia inscripció.
Places limitades.Àrea d'Informació,
Serveis Empresarials
i Consultoria
.
Tel. 937 451 260
serveis@cambrasabadell.orgRebre informació de la Cambra |

>> Anar a la home