Màrqueting firalDocument AcrobatDescarregueu la fitxa del servei

Màrqueting firal

Com rendibilitzar l'assistència a fires

Amb aquest nou servei la Cambra us proporciona tot el suport per tal que pugueu treure la major rendibilitat de la vostra participació a fires.

Les fires són una interessant eina de màrqueting que us permet incrementar el vostre número de contactes i clients i conèixer de prop la situació del vostre sector. Sovint, però, participar en aquests esdeveniments suposa un esforç econòmic prou destacable per a l'empresa que val la pena analitzar i gestionar de la millor manera per tal d'aconseguir la màxima rendibilitat.

Els tècnics de la Cambra, amb anys d'experiència en fires internacionals i nacionals, us donaran tot el suport des de la planificació de la participació fins a l'anàlisi posterior de l'acció.

Sol·liciteu més informació del servei:


 

Què ofereix la Cambra?


La Cambra us proposa un nou servei mitjançant el qual obtindreu la major rendibilitat de la vostra participació a fires. Tant si sou una empresa que us inicieu i per tant no teniu experiència en fires, com si ja hi assistiu però voleu millorar la rendibilitat de la vostra participació, aquest és el vostre servei.

 

Presentació del servei


Descripció

Les fires i salons suposen una important eina de màrqueting que permet a l’empresa incrementar el seu número de clients i conèixer de primera mà la situació del seu sector.

Aquest servei us proposa analitzar els elements essencials per què la participació de la vostra empresa sigui profitosa i rendible i us ajuda a gestionar la participació en fires.

A banda, la Cambra també us ofereix el servei complementari d’acompanyament a la fira amb el que un expert en fires nacionals i internacionals de la nostra Cambra, es desplaçarà amb vosaltres per ajudar-vos a muntar i gestionar el vostre estand.

Destinataris

 • Empreses sense o amb poca experiència en la participació a fires.
 • Empreses amb una estructura comercial reduïda.
 • Empreses que ja participen a fires i que volen millorar la rendibilitat de la seva participació.
 • Empreses que volen consolidar o diversificar mercats exteriors.

Metodologia

La Cambra us ajuda a preparar la prefira, la fira i la postfira, donant suport al vostre equip comercial. Podeu triar el servei que més us encaixi:

Assessorament en la selecció de fires: coneixeu quina és la millor fira del vostre sector? I en els països del vostre interès?

Assessorament en la participació a fires: coneixeu per endavant quin pot ser el millor espai per ubicar-vos en una fira? Quins dels vostres productes són els que més demanda el mercat? Com podeu aconseguir més visites al vostre estand? Voleu millorar la gestió del vostre pressupost a la fira? Traieu el màxim profit dels contactes realitzats? Sabeu com posicionar la vostra marca en el mercat?

Acompanyament: un tècnic de la Cambra es desplaça amb vosaltres a la fira per ajudar-vos en la gestió de la mateixa.

Preu

El servei es facilita sota pressupost.

Avantatges que us oferim

 • Un equip altament qualificat i amb una àmplia experiència en fires nacionals i internacionals i en matèria de comerç exterior.
 • Metodologia pròpia de la Cambra adaptada a les vostres necessitats i al vostre potencial.
 • Experiència, fruit d’anys de treball en l’activitat exportadora i en l’acompanyament d’empreses en el seu procés d’internacionalització.
 • Assessorament i suport durant tot el procés, des de la planificació fins a l'anàlisi posterior.

Beneficis per a l'empresa

 • Millora de la gestió de la despesa de màrqueting a l'empresa.
 • Increment del número de clients.
 • Accés a noves oportunitat comercials.

 


Més informació

Internacionalització
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promociointernacional@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263


Document html Sol·licitar informació