Home >> Formació i coneixement >> Formació presencial >> Sessió Cambra "Noves tendències en finances corporatives: selecció d'inversions"
Sessió Cambra "Noves tendències en finances corporatives: selecció d'inversions"

Sr. Jordi Fabregat Feldsztajn

 

Sessió Cambra

"Noves tendències en finances
corporatives: selecció d'inversions"

A càrrec del Sr. Jordi Fabregat, professor del Departament de Control i Direcció Financera d'ESADE i director del Programa de Direcció Financera ESADE a la Cambra de Sabadell.

ACCID - Associació³ Catalana de Comptabilitat i Direcció

ESADE Business School

 

 

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, ACCID i l'escola de negocis ESADE, us convida a una sessió de gran interès.

El Sr. Jordi Fabregat, professor del Departament de Control i Direcció Financera d'ESADE, parlarà de la importància que té la selecció d'inversions actualment i les noves tendències que cal tenir presents en la planificació de les finances corporatives.

Programa

18.00 h
Recepció assistents.

18.10 h
Benvinguda a càrrec del Sr. Joan Valls, Director de l'Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell.

18.15 h
Introducció del Sr. Josep M. López, membre de la Junta Directiva de l'ACCID, Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.

18.20h.
"Noves tendències en finances corporatives: selecció d'inversions", a càrrec del Sr. Jordi Fabregat, professor del Departament de Control i Direcció Financera d'ESADE i director del Programa de Direcció Financera ESADE a la Cambra de Sabadell.

19.20 h
Presentació del Programa de Direcció Financera, que la Cambra organitza juntament amb ESADE.

19.45h
Torn obert de preguntes.

20.00h
Cloenda de la sessió.Data:
dimecres, 18 de setembre de 2013

Horari:
18.00h-20.00h

Lloc:
Cambra de Comerç de Sabadell
Av. Francesc Macià, 35
08206 Sabadell
(veure mapa)

Sessió gratuïta, prèvia inscripció. Places limitades.


A/e: formacio@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 259


Tots els col·legiats i socis de l'ACCID rebran un exemplar del llibre "Noves tendències en Finances Corporatives" de forma gratuïta


>> Rebre informació de la Cambra

>> Anar a la home