Home >> Internacionalitzaciˇ >> Programes i serveis per a l'exportador >> Recerca i selecciˇ d'agents comercials i distribu´dors a l'estranger
Recerca i selecció d'agents comercials i distribuïdors a l'estrangerDocument AcrobatDescarregueu el fullet

Recerca i selecció d'agents comercials i distribuïdors a l'estranger

El nostre equip de professionals us ajudarà a decidir si us convé més un agent o un distribuïdor segons el país d’interès i procedirà a la recerca i selecció de diversos candidats que s’adaptin a les vostres necessitats.

Si desitgeu més informació sobre aquest servei només cal que ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres:
Què ofereix la Cambra?


Sovint resulta difícil per a les empreses trobar agents comercials o distribuïdors competents que s'encarreguin de la gestió comercial dels seus productes o serveis en altres països. El procés de selecció és laboriós i la localització de professionals qualificats queda dificultada moltes vegades per la manca d'informació sobre els mateixos. D'altra banda, és convenient conèixer bé les diferències entre les diverses figures que existeixen i seleccionar la més adequada per a la situació i els objectius de l'empresa.

Des de la Cambra us oferim impulsar la vostra presència en els mercats exteriors ajudant-vos a localitzar l’agent comercial o distribuïdor que millor s’adeqüi a les vostres necessitats i objectius.


Presentació del servei


Descripció

Estem en contacte amb un gran nombre d’agents i distribuïdors fruit d’anys d’experiència en el comerç internacional. Fem una recerca acurada i exhaustiva per localitzar aquells que us poden donar els millor resultats.

També us assessorem sobre la conveniència d’utilitzar un agent comercial o un distribuïdor segons les característiques del país o l’estratègia que la vostra empresa desitgi per comercialitzar els vostres productes o serveis.

En les recerques d’agents comercials, us proporcionem un mínim de 3 candidats amb coneixement i presència en el mercat i que s’ajustin als vostres requeriments.

En els processos de recerca de distribuïdors us proporcionem una agenda d’entrevistes amb les empreses interessades a iniciar negociacions.

Abordem un ampli ventall de països, entre els quals destaquen especialmentel territori europeu, els EUA, el Magreb i Àsia.


Funcionament del servei:

 • El primer pas consisteix en la realització d’una entrevista en la qual es determinen les necessitats de l’empresa client i s’ofereix, si es desitja, assessorament sobre la figura comercial més adequada tenint en compte els objectius del client i del país on es desitja realitzar la recerca.
 • S’elabora el perfil del candidat o de l’empresa distribuïdora en funció dels requeriments del client.
 • S’inicia la recerca utilitzant les fonts més adequades per a cada cas.
 • Un cop finalitzat el procés de recerca, es presenta l’informe de candidats o empreses preseleccionades i es detalla informació al respecte.
 • L’empresa realitza les entrevistes finals i escull el candidat.

De forma complementària, per aquelles empreses que vulguin un recolzament regular i constant de la seva estratègia en l’acció de vendes a l’exterior, s’ofereix també suport durant un període determinat. Aquest, es durà a terme mitjançant reunions amb un consultor expert i l’empresa en lesquals es definiran els objectius, es determinaran les pautes per la selecció de mercats i recerca de clients, es marcaran estratègies de negociació, i s’orientarà en els aspectes tècnics, comercials i estratègics que es considerin més rellevants. L’objectiu d’aquest suport serà la recerca de millores estratègiques i de negociació amb la xarxa d’agents i distribuïdors que reforcin l’activitat exportadora de l’empresa.

Destinataris

Empreses exportadores o empreses que vulguin iniciar aquesta activitat.


Metodologia

 • Entrevista: determinació de les necessitats de l’empresa i assessorament
 • Elaboració del perfil del candidat
 • Cerca de l’agent/distribuïdor
 • Presentació de l’informe de candidats a l’empresa
 • L’empresa realitza les entrevistes finals i escull al candidat

   

Preu

El servei es facilita sota pressupost.


L'equip tècnic

Treballem amb un equip tècnic amb anys d’experiència i coneixedor dels diferents mercats i sectors, el qual us podrà orientar al llarg del procés de selecció.

 

Avantatges que us oferim

 • Un equip altament qualificat
 • Experiència, fruit d’anys de treball acompanyant les empreses en el seu procés d’internacionalització
 • Especialització en la selecció de recursos humans en comerç internacional
 • Un únic interlocutor durant tot el procés de selecció
 • Assessorament previ sobre la figura comercial més adequada a les necessitats del client: agent o distribuïdor

 

Beneficis per a l'empresa

 • Obertura i diversificació de mercats a nivell internacional
 • Trobar els millors agents i/o distribuïdors per als vostres productes
 • Estalvi de temps de recerca
 • La garantia de comptar amb el suport d’experts en matèria de comerç internacional


Imprimir el fullet:
Més informació

Internacionalització
Àrea d'Informació, Serveis Empresarials i Consultoria
A/e: serveis@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 260


Imatge  Sol·licitar informació