Missions comercials


Definició


Consisteix en un desplaçament conjunt d'un grup sectorial o plurisectorial  d'empreses a un país o a diversos països amb una agenda individual de contactes per cadascuna de les empreses participants, principalment la realització d'entrevistes amb clients potencials, la selecció de potencials representants o distribuïdors.

 

Objectius


La realització de Missions Comercials té com objectius prioritaris la introducció dels productes catalans als mercats exteriors, el fet d'iniciar empreses en l'activitat exportadora i obrir nous mercats a l'exportació.

La Cambra organitzadora prepara per cadascuna de les empreses participants una agenda de treball individual en funció dels interessos de la pròpia empresa, el producte, el país i el mercat a prospectar. El seguiment d'aquesta agenda de treball possibilita a les empreses participants obtenir informacions molt valuoses sobre els mercat, el sector, la competència, nivells de preus, sistemes de distribució, potencials agents i distribuïdors, etc., que serviran per determinar un pla de marketing que els permeti abordar el mercat amb un coneixement exhaustiu dels mateix. 

 

Organització


Ja podeu consultar les accions comercials de la Cambra per l'any 2019.

Pla d'acció internacional 2019 de la Cambra de Comerç de Sabadell

A banda també podeu fer-nos arribar les vostres necessitats i ens posarem en contacte per informar-vos de les opcions que teniu a la vostra disposició: feu clic aquí per dir-nos quins mercats us interessen

Per organitzar les agendes individuals de les empreses, la Cambra compta amb el suport de diverses entitats locals: Oficines Comercials Espanyoles, Cambres de Comerç Espanyoles, Cambres locals i Centre de Promoció de Negoci d'ACCIÓ.

 

Programa de les missions comercials de les Cambres de Comerç d'Espanya


Les Cambres de Comerç de Espanya dins del Pla de les Cambres de Promoció de les Exportacions, organitzem de forma coordinada un Pla de Missions Comercials obert a totes les empreses exportadores catalanes.Més informació

Internacionalització
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promociointernacional@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263


Imatge Sol·licitud Informació