Home >> Medi ambient >> Projectes medi ambientals >> Projecte Europeu CHANGE: Eficiència energètica per a PIMES
Projecte Europeu CHANGE: Eficiència energètica per a PIMES


La Cambra de Comerç de Sabadell participa en el projecte europeu “Change”, promogut per Eurochambres, amb l’objectiu d’impulsar l’eficiència energètica a les petites i mitjanes empreses, en el marc del programa “Energia Intel.ligent per a Europa”.

Sabadell és l’única cambra de Catalunya en participar en aquest projecte, segons la decisió adoptada pel Consejo Superior de Cámaras de Comercio de España, en base a la trajectòria seguida per aquesta institució al llarg d’aquests anys en temes mediambientals i energètics.

Juntament amb la Cambra de Sabadell, formen part d’aquest projecte altres 8 cambres d’arreu de l’Estat: Madrid, Bilbao, València, Sevilla, Saragossa, Valladolid, Oviedo i Las Palmas. Totes elles, a excepció de Sabadell, corresponen a Cambres de Comerç de ciutats que són capital en les seves respectives províncies.

En el seu conjunt, el projecte d’Eurochambres (Associació europea de Cambres de Comerç i Indústria), engloba la participació de més d’una cinquantena de Cambres de 12 països europeus, com ara Alemanya, França, Itàlia, Àustria, Suècia i Espanya, entre d’altres.

El projecte “Change”, que té un pressupost total de 2.7 milions d’euros i una durada prevista de 2 anys (setembre 2008 – setembre 2010), pretén constituir, formar i desenvolupar una xarxa europea d’assessors energètics a les Cambres de Comerç.

D’altra banda, el programa també preveu coordinar la realització d’accions diverses (campanyes de conscienciació, prediagnòstics energètics a empreses...) i, finalment, la realització d’una enquesta empresarial sobre eficiència energètica.

Amb el suport de:

 

web oficial del projecte: www.camaraschange.es

Document Acrobat Fulletó oficial del projecte

DISCLAIMER: El contingut d’aquesta pàgina web només compromet al seu autor i no reflecteix necessàriament l’opinió de les Comunitats Europees. La Comissió Europea no es responsable de la utilització que es pot donar a la informació que figura a la mateixa.Més informació

Medi Ambient
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promocio@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263