Home >> Internacionalització >> Accions de promoció internacional >> Pla d'acció internacional de les cambres catalanes
Pla d'acció internacional de les cambres catalanes


PAI 2019

 

 

PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL 2019
DE LES CAMBRES DE COMERÇ CATALANES


El Pla d’Acció Internacional de les Cambres Catalanes és un instrument al servei de la internacionalització de les empreses catalanes. El Pla recull accions de promoció (agrupada i individual), assessorament, informació i formació que organitzem les 13 Cambres catalanes.

Dins del Pla d’Acció Internacional 2019 destaca el Pla de Missions Comercials. Aquest pla està format per unes 50 missions a més de 80 països, la majoria dels quals corresponen a països emergents i en desenvolupament. La planificació i una acurada selecció de mercats són un dels factors clau per a una empresa exportadora.

La Cambra de Comerç de Sabadell us ajuda a identificar les oportunitats comercials que existeixen per a la vostra empresa arreu del món i a més ha preparat aquest Pla d'accions comercials 2019

Consulteu aquí el Pla d'Acció Internacional 2019 del Consell General de Cambres de Catalunya i ACCIÓ.

Les àrees geogràfiques detectades per les Cambres com a prioritàries per les possibilitats que ofereixen a les empreses catalanes són Amèrica Llatina, ASEAN i Corea del Sud, Magrib i Àfrica Subsahariana, Pròxim Orient i els denominats països BRIC: Brasil, Rússia, Índia i Xina.

El Pla de Missions Comercials està obert a totes les empreses catalanes.

Podeu accedir a la web www.paicambres.org trobareu totes les accions de promoció internacional amb convocatòria oberta.

A banda també podeu fer-nos arribar les vostres necessitats i ens posarem en contacte per informar-vos de les opcions que teniu a la vostra disposició: feu clic aquí per dir-nos quins mercats us interessenMés informació

Internacionalització
Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: promociointernacional@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 263


Imatge Sol·licitud Informació