Home >> Innovació i competitivitat >> Renovació de patents
Renovació de patents


Qué us ofereix la Cambra?


El pagament de les anualitats de les patents és un element d'importància cabdal per a l'empresa, ja que permet el seu manteniment i la protecció dels drets durant 20 anys.

Tot i això, les despeses de pagament d'anualitats de les patents a l'internacional són importants per a l'empresa. Per aquest motiu la Cambra us dóna l’oportunitat de reduir de forma molt substancial les despeses de manteniment de la vostra cartera de Patents.

Per a fer-ho us oferim l’oportunitat de treballar a través d’un Broker en renovacions d’anualitats de patents, una figura fortament implantada, de prestigi, coneguda en el sector i amb la que s’hauria de comptar sempre per les renovacions i anualitats a l’estranger.

Els brokers o centrals de pagament treballen amb les agències més prestigioses i amb un gran nombre de renovacions, amb la qual cosa aconsegueixen rebaixar fins a un 40% el cost dels honoraris.

La utilització d’aquest sistema per part de l’empresa, no comporta canvi d’agent o representant, ni a Espanya ni al país on s’hagi de presentar l’anualitat ja que es tracta d’un tràmit administratiu de pagament.

 


Més informació

Innovació i competitivitat
Àrea d'Informació, Serveis Empresarials i Consultoria
A/e: serveis@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 260

Imatge Sol·licitud Informació