Estudi Hàbits de Compra 2001


En el sector de la distribució comercial és imprescindible per l'empresari i gestor de l'empresa comercial tenir ple coneixement del consumidor. Normalment, la petita i la mitjana empresa no té accés a aquestes dades, prohibitives pel seu cost. És per això, que des de la Comissió de Comerç Interior i Turisme de la Cambra de Comerç de Sabadell s'ha realitzat un estudi d'hàbits de consum dels habitants dels 12 municipis que conformen la seva àrea d'influència, una àrea de gran complexitat comercial. Esperem que aquest estudi li serveixi per poder prendre decisions tant estratègiques com tàctiques amb més fonament de causa i li dongui una visió més detallada dels comportaments del consumidor.

A la venda a la Cambra de Comerç de Sabadell .

 

Conegui el gran protagonista de l'acció comercial, el consumidor


Estudi d'hàbits de consum Què compra, on compra, quin tipus d'establiment prefereix, quins són els atributs que més valora... En definitiva, quin és el perfil del seu comprador, què caracteritza el seu comportament i quines són les seves motivacions de comptra.

L'Estudi d'Hàbits de Consum editat per la Cambra de Comerç de Sabadell pretén donar resposta a totes aquestes preguntes i posar a l'abast del comerciant una eina clau per conèixer el consumidor.


6 euros per les empreses de la demarcació
18 euros per les empreses fora de la demarcació

 

Informació de l'estudi

Estudi comparatiu habits de compra dels habitants dels municipis de l'àmbit de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sabadell (867 KB)

Planols de transvesament entre municipis de la demarcació de la Cambra (8.82 MB)


Per visualitzar els continguts en format PDF, necessita tenir instal·lat el programa Adobe Acrobat Reader. Si no disposa d'aquest, el pot descarregar fent clic en el botó.