Programa de Benchmarking


    

Què és?

El benchmarking és una eina d'aprenentatge que s'utilitza des de fa temps en la implantació de sistemes de millora contínua.


Quins són els seus objectius?


L'objectiu del benchmarking és la identificació de les pràctiques més efectives d'altres companyies que hagin realitzat amb èxit la implantació de processos o sistemes similars als que l'empresa vol implantar. D'aquesta manera, la Cambra de Comerç de Sabadell, amb la col·laboració de diferents companyies capdavanteres en el sector industrial o mediambiental, ofereix un programa de sessions que permet a les empreses el coneixement de les tècniques utilitzades per aconseguir l'exel·lència en el seu camp d'activitat

 

Punts forts del benchmarking en la gestió empresarialAquestes sessions estan dirigides a empresaris, executius i directius d'empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sabadell que tinguin interès per aprendre noves tècniques que puguin implantar en la seva empresa.

 

Visites dutes a terme

 

ImatgeEmpreses visitades

 

Properes visites

 

Programa Benchmarging en format Acrobat Reader

 

 

Més informació

Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació
A/e: formacio@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 259Per visualitzar els continguts en format PDF, necessita tenir instal·lat el programa Adobe Acrobat Reader 5. Si no disposa d'aquest, el pot descarregar fent clic en el botó.