Bases de dades d'empreses nacionals

Fitxer d'Empreses espanyoles

 

Les bases de dades d'empreses són un recurs comercial fonamental per identificar i contactar potencials clients, proveïdors i organitzacions de la competència. També per actualitzar i enriquir bases de dades pròpies, per realitzar estudis de mercat empresarial, i per dissenyar campanyes de màrqueting segmentades.

 

La Cambra de Comerç de Sabadell, mitjançant Camerdata, posa a la vostra disposició una base de dades de més de 4 milions d'adreces d'empreses censades a Espanya, classificades per activitat econòmica, de la qual podeu beneficiar-vos. També comptem amb fitxers de noves empreses, amb bases de dades d'empreses dels polígons industrials de Catalunya, i amb fitxers internacionals, amb informació d'empreses de tota Europa, d'Àsia, d'Austràlia , d'Amèrica del Nord, i d'alguns països d'Àfrica i Amèrica del Sud).

 

Podeu realitzar directament la vostra cerca i obtenir pressupost o bé consultar-nos sobre quines opcions i condicions, també, d'informes i rànquings sectorials posem a la vostra disposició.


 

Bases de dades d'empreses nacionals

 

Més informació

Tel. 902889008
A/e: ficheroempresas@camerdata.es