Home >> Serveis generals per a l'empresa >> Registre Mercantil >> Presentació de llibres al Registre Mercantil
Presentació de llibres al Registre MercantilPresentació telemàtica de llibres al Registre Mercantil

Campanya oberta

Us oferim un servei complert de presentació de llibres al Registre Mercantil adaptat a la modalitat de presentació telemàtica i facilitant en tot moment un servei àgil i segur durant el procés de presentació dels vostres llibres.

Només heu d'adrecar-vos a l'oficina de la Cambra, a l'Av. Francesc Macià, 35 de Sabadell o a l'adreça de correu electrònic serveis@cambrasabadell.org i aportar la següent documentació:

  • Sol·licitud per a la presentació de llibres al Registre Mercantil. Descarregar aquí
  • Els llibres que voleu presentar en qualsevol dels següents formats: .xls, .doc, .pdf, .rtf, .wk1, .wq1.

El termini per a la presentació dels llibres al Registre Mercantil finalitzarà el proper divendres 26 d'abril a les 14.00h.

Us recordem que els honoraris del Registre Mercantil de Barcelona, es cobraran en el mateix moment de la presentació dels llibres a la Cambra. Per consultar les tarifes feu clic aquí

Si voleu més informació sobre la presentació dels llibres o dels altres serveis de tramitació al Registre Mercantil ens la podeu fer arribar mitjançant el botó "sol·licitar":Què us ofereix la Cambra?


La Cambra, amb l'objectiu d'ajudar a l'empresa a complir les disposicions que estableix la llei, soluciona els vostres tràmits amb el Registre Mercantil de Barcelona i de tota Espanya.Presentació


El Registre Mercantil té per objecte inscriure els empresaris i els actes i contractes relatius als mateixos, determinats per llei o reglament. També la legalització dels llibres dels empresaris i el dipòsit i publicitat dels documents comptables.

El sentit de l'obligació de formular comptes anuals així com la legalització de llibres és proporcionar, tant al soci o accionista, com a tercers (com són els treballadors, els creditors i les administracions públiques), una imatge fidel del patrimoni i la situació financera d'una societat.

Descripció

Us portem a legalitzar els llibres davant el Registre Mercantil de Barcelona i us els retornarem degudament legalitzats.

Aquest servei, que s’emmarca dins del conveni que la Cambra va signar amb el Registre, evita els desplaçaments i les pèrdues de temps que suposen aquests tipus de tràmits.

D'altra banda, la Cambra ofereix durant tot l’any el servei de tramitació de documents al Registre Mercantil, des de presentació d’escriptures, petició d’historials o balanços d’empreses, notes informatives, etc.

Destinataris

Qualsevol empresa que desitgi externalitzar la realització d'aquests tràmits amb un cost reduït.

Metodologia

La Cambra recull els documents, els revisa i els porta al Registre Mercantil per a la realització dels tràmits corresponents. Un cop tramitats els va a buscar i els posa altre cop a la disposició de l'empresa.

Preu

Consulteu les tarifes vigents.

Imprimir fitxa:

 

Més informació

Serveis Generals per l'empresa
Àrea d'Informació, Serveis Empresarials i Consultoria
A/e: serveis@cambrasabadell.org
Tel: 937 451 260

Imatge Sol·licitud Informació