Home >> Internacionalització >> Accions de promoció internacional >> Missions comercials >> Solˇlicitud informació Missió comercial a la Xina interior
Sol·licitud informació Missió Comercial a la Xina interior

 

 Convocatòria


Missió comercial a la Xina interior

 

Descripció i objectius

Aquesta missió comercial té com a objectiu la recerca de contactes comercials (distribuïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l'empresa als mercats objectiu. Ciutats a visitar: Chengdu (Prov. Sichuan), Chongquing (Prov. Shaanxi) i Hubei (Prov. Wuhan), en funció de l'agenda de contactes.

Oportunitats de negoci

Maquinària de control numèrica i robòtica, béns d’equip, components d’automoció i motocicleta, matèries primes químiques, equipament mèdic, farmacèutic, biotecnologia i material sanitari, tecnologia informàtica, equipament mediambiental (energies renovables, tractament d’aigua i gestió de residus), infraestructures, cosmètica, alimentació i begudes productes de consum.

Què us oferim?

  • Bossa de viatge: aquesta missió disposa d'una subvenció d'ACCIÓ, a través del conveni amb el Consell General de Cambres de Catalunya, per un import aproximat de 1.100€.
  • Reunió amb el responsable dels mercats d'Àsia de la Cambra de Sabadell per avaluar l'activitat i objectiu de l'empresa participant.
  • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí, contrastats i homologats pel Consell de Cambres de Catalunya.
  • Recolzament logístic.
  • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l'acció comercial.
  • Seguiment personalitzat de l'acció comercial.

Documents

Convocatòria de la Missió comercial a la Xina interior

Fitxa d'inscripció a la Missió comercial a la Xina interiorFormulari de sol·licitud d'informació

Per més informació i rebre la convocatòria de la Missió comercial a la Xina interior 2018 només heu d'omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

NIF*:

E-mail*:

Càrrec*:

Empresa*:

Adreça:

Municipi:

Codi postal:

Telèfon*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a promociointernacional@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties
Pla d'Acció Internacional 2018

ACCIÓ