Comerç i distribució

Facebook Inspiration (Curs focalitzat)

Objectius:

Capacitar a l’alumne perquè sigui capaç de gestionar la imatge de la seva empresa a Facebook, així com treure’n el màxim partit.

Temari:

-QUÈ ÉS LA WEB 2.0?
Definirem la Web 2.0 i explicarem quines eines la conformen.
-COM FUNCIONA FACEBOOK?
En el curs bàsic, l’alumne aprendrà totes les funcionalitats que ens ofereix aquesta eina, tant a nivell de comunicació com a nivell publicitari.
-COM EL FAN SERVIR LES EMPRESES?
Analitzem 4 formes diferents de donar serveis a través de Facebook (atenció al client, venda directa, promoció de productes i relacions públiques i interacció amb l’usuari). Les empreses que es posin d’exemple seran del mateix sector que l’audiència.
-EXERCICI PRÀCTIC
Es mostra a l’alumne com utilitzar les diverses funcions de Facebook. Per a realitzar-ho, l’alumne crea una pàgina per a la seva empresa, utilitza la pàgina pròpia o bé en crea una per l’exercici (després la podrà esborrar).
-LA PUBLICITAT A FACEBOOK
S’expliquen les diferents formes de publicitat que es poden realitzar en aquesta xarxa social (anuncis i històries recomanades) i es mostra a l’alumne com les pot crear ell mateix.
-LES APPS DE FACEBOOK
S’analitzen les principals aplicacions desenvolupades per terceres empreses i que poden ser útils per les nostres alumnes. Es mostra com utilitzar-les (com personalitzar la pàgina d’inici, com crear noves funcions en la pròpia pàgina, etc.).
-COM MESURAR ELS RESULTATS DE LA NOSTRA INVERSIÓ
Explicarem com mesurar els resultats de la nostra inversió en temps i diners a Facebook.

Durada:

4 hores.

Drets d'inscripció:

Periode d'inscripció pendent d'obertura.