Informàtica i TIC

Com atraure visites al teu lloc web i convertir-les en contactes comercials (Curs focalitzat)

Objectius:

En aquest curs tractarem les principals tècniques del marketing digital per la atracció de visites (SEO, SEM i publicitat) així com les tècniques de conversió (la usabilitat, la transmissió de confiança i l'ús de Google Analytics).

L'objectiu és que l'alumne sigui capaç d'atreure cap al seu lloc web als segments de mercat que realment són el públic objectiu de la seva empresa, per aconseguir que sol·liciti informació i per tant, ens doni les seves dades de manera que el puguem convertir en contacte comercial o en client.

Temari:

1. Web i Posicionament natural als cercadors (SEO).
• Descobrirem com posicionar el lloc web de la nostra empresa en les primeres posicions de Google i de la resta de cercadors, de forma gratuïta, i exactament per les frases clau adequades per al nostre negoci.
2. Màrqueting als cercadors (SEM).
• Com podem dur a terme una campanya d’Adwords amb èxit, amb el mínim pressupost possible i com obtenir grans resultats.
3. Publicitat en línia.
• Veurem com realitzar una campanya publicitària a Internet, ben segmentada i coneixerem els formats publicitaris, entre d’altres eines, que ens permetran l’execució o supervisió de campanyes publicitàries.
4. E-mail màrqueting. Creació de butlletins i mailings.
• Definirem l’estratègia a l’hora de crear i gestionar amb èxit un butlletí amb informació periòdica de la nostra empresa, o bé un mailing puntual. Així mateix, coneixerem com funcionen les eines de creació de butlletins i com mesurar-ne els resultats.
5. El Mobile màrqueting – web 3.0.
• Entendrem el funcionament del Mobile màrqueting i la web 3.0.
Veurem com està evolucionant, coneixerem quines són les tendències i eines (apps, webapps...), entre d’altres, per què cada vegada el Mobile màrqueting és més important.
6. La conversió de visites en clients.
• Descobrirem com aconseguir que, un cop hem estat capaços de portar visites al nostre lloc web, ara siguem capaços de convertir-les en clients (si el lloc web té funcionalitats de comerç electrònic) o bé en contactes comercials (si el lloc web només disposa de formulari de contacte).

Durada:

25 hores.

Drets d'inscripció:

Periode d'inscripció pendent d'obertura.