Curs de Màrqueting Digital


Curs Màrqueting Digital

Curs de
Màrqueting Digital
Estratègies i tècniques de màrqueting 3.0, una necessitat per a les empreses i una gran oportunitat professional

Propera edició 2019

 

Presentació

 

El curs de Màrqueting digital és un programa d'estructura modular amb una forta orientació pràctica, que et proporcionarà un ampli coneixement de tot el que té a veure amb Internet i de l'estratègia de màrqueting digital que actualment totes les empreses han de contemplar per tal de treure el màxim profit de les oportunitats que ofereix la xarxa.
Durant el curs podràs incorporar totes les tècniques adquirides de forma immediata i el finalitzaràs sabent gestionar bé un lloc web i amb el pla d'acció a Internet ben definit.

Objectius

 

· Adquirir una visió de tots els aspectes relacionats amb el màrqueting digital corporatiu i aconseguir el desenvolupament d'un pla d'acció en línia.
· Adquirir capacitats per produir contingut digital, planificar campanyes de publicitat, dominar les tècniques per posicionar el lloc web de manera natural als principals cercadors i aconseguir la conversió de visites en clients.
· Aprofundir en les xarxes socials i en la seva aplicació empresarial per aconseguir més trànsit al nostre web, a més d'una gestió de la nostra reputacio corporativa.
· Conèixer les eines de mesura i de control d'efectivitat de les accions desenvolupades.

Destinataris

 

Gerents, empresaris/àries, directius/ives o responsables de màrqueting i/o vendes que vulguin desenvolupar l'estratègia corporativa digital i tècnics/ques i professionals de l'àrea de màrqueting o de sistemes d'informació i tecnologies que vulguin aprofundir en l'àmbit del màrqueting digital.

Opinions alumnes

· Una fantàstica eina actual i pràctica per actualitzar coneixements de màrqueting online i implementar-los de manera immediata a l'empresa. - Josep Lluís Teva, Director General d'Avet Educativos, SL.
· He assistit al curs de Màrqueting Digital i he de dir que ha complert les meves expectatives. El nivell de tots els professors ha estat realment bo, cadascun en la seva especialitat. Realment si algú té interès en aquest camp aquest curs és molt complert i interessant. Per últim dir que les instal·lacions de la Cambra són perfectes. Tot veritablement recomanable. - Toni Pensado, Gerent de Soft Team Systems SL.

Titulació

La Cambra atorga el diploma corresponent del Curs d'especialització a tots els participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions. Alhora els alumnes que acreditin una formació universitària prèvia, podran optar al títol d'Expert universitari atorgat per la Universitat de Vic - Universitat Central de CatalunyaUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. En el cas de no tenir titulació universitària, obtindran un certificat d'Especialització Universitària.

Dades del curs

· Durada: 85 hores.
· Horari: els dijous, de 9.15 a 14.15 h.
· Descarrega't el programa del curs clicant la imatge del fullet.

Vídeo del curs
(alumnes anteriors edicions)


Si tens problemes per veure el vídeo prova a carregar la pàgina en un altre navegador: Chrome, Safari...
Formulari de sol·licitud d'informació

Ajudes i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació dels mòduls del Curs de Màrqueting Digital de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties