Home >> Formació i coneixement >> Formació presencial >> Programes d'especialització >> Curs integral de vendes i habilitats comercials
Curs integral de vendes i habilitats comercials


Curs integral de vendes i habilitats comercials

Curs integral
de vendes i
habilitats comercials

"L'oportunitat per créixer amb la teva empresa"

Propera edició 2018

 

Presentació

 

Per a les empreses és molt important el nivell de professionalitat dels seus responsables i tècnics comercials, no només perquè són la imatge de l'empresa de cara als clients sinó també perquè només amb uns comercials preparats, entrenats i motivats es podrà assolir i/o mantenir el nivell de competitivitat necessari per consolidar-se amb el posicionament desitjat en el mercat de cada sector.

Objectius

 

· Identificar les competències més importants per tenir èxit en la tasca comercial.

· Saber identificar les necessitats dels clients i sentir-se còmodes en la seva relació amb aquests.

· Conèixer i aplicar les tècniques de venda i negociació més actuals i eficaces i adquirir una metodologia de treball ordenada.

· Millorar les seves habilitats comunicatives i negociadores prenent consciència també del seu important paper dins l'organització.

Destinataris

 

Tècnics comercials, venedors, així com agents i representants comercials amb voluntat de consolidar el coneixement i l'experiència acumulats. També professionals sense experiència comercial que vulguin adquirir una sòlida i àmplia base de coneixements pràctics que els serveixi de garantia d'èxit pel seu desenvolupament professional en el món de les vendes.

Opinions alumnes

 

· El curs m'ha permès aprofundir i reforçar notablement habilitats i eines comercials utilitzades diàriament amb els clients. Recomano plenament aquest curs, molt complet, amb uns formadors d'alt nivell professional. - Àlex Rojas, Export Àrea Manager de CIRCUTOR.

· El curs integral de vendes i habilitats comercials m'ha agradat molt i el recomano a tots els professionals amb ganes de millorar les seves competències. M'ha aportat una visió molt pràctica del món de les vendes. Compartir experiències amb professionals d'alt nivell és molt enriquidor. - Laura Gil, Comercial de PMC Grup 1985 SA.

Vídeo del curs (darrera edició)

 


Si tens problemes per veure el vídeo prova a carregar la pàgina en un altre navegador: Chrome, Safari...

Titulació

La Cambra de Comerç de Sabadell i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya atorgaran el diploma de Curs d'especialització i el Certificat d'Especialització Universitària respectivament a tots els participants que assisteixin com a mínim a un 80% de les sessions. A banda, els alumnes que acreditin una formació universitària prèvia, podran optar al títol d'Expert universitari, Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya havent de realitzar una prova final del curs.

Dades del curs

 

· Durada: 95 hores.
·
 Horari: els divendres, de 9.15 a 14.15 h.
· Descarrega't el programa del curs clicant la imatge del fullet.Formulari de sol·licitud d'informació

Subvencions i bonificacions disponibles. Consulta'ns

Si vols més informació del Curs integral de vendes i habilitats comercials de la Cambra de Comerç de Sabadell només has d'omplir aquest formulari.

Dades del sol·licitant:

Nom*:

Cognoms*:

Telèfon*:

E-mail*:

Empresa*:

Càrrec*:


Informació a sol·licitar*:

Com heu conegut aquest servei*?


Correu electrònic Cambra

Correu postal Cambra

Web Cambra

Oficines Cambra

Visita comercial Cambra

Premsa local

Per un conegut

Per personal de la meva empresa

Per una trucada de la Cambra

Altres (especifiqueu quin/s):

He llegit i accepto la nota legal

* Camps obligatoris


Estem treballant en una nova web. Si el formulari us dona problemes, envieu captura de pantalla o les vostres dades a formacio@cambrasabadell.org Disculpeu les molèsties