Si no veieu correctament aquest missatge feu clic aquí
 

Simplifiqueu les vostres gestions

Tramitació del Núm. d'Exportador Autoritzat

Si exporteu productes originaris de la Unió Europea a països signataris d'acords preferencials amb la UE i que utilitzen el certificat de circulació EUR-1, podeu simplificar les vostres gestions i obviar la presentació de l'EUR-1 amb el Número d’Exportador Autoritzat. Un cop disposeu del número només caldrà que el poseu a les factures i ja no haureu de presentar l'EUR-1.

A més, es tracta d'un tràmit molt determinant en l'estratègia exportadora de les empreses ja que sovint permet ajustar costos i obrir noves oportunitats d'expansió internacional. A la Cambra us podem assessorar en la idoneitat de la tramitació d'un número que simplificarà substancialment les vostres gestions.

Val la pena que disposeu d'aquesta identificació si exporteu de manera freqüent a països signataris d'acords preferencials amb la UE, com per exemple: Algèria, Albània, Bòsnia-Hercegovina, Sèrbia, Montenegro, Xile, Egipte, Islàndia, Illes Féroe, Israel, Jordània, Líban, Macedònia, Melilla, Mèxic, Noruega, Sud-àfrica, Suïssa, Turquia, Marroc, Tunísia, Perú, Colòmbia, etc. També si voleu obrir mercat a Corea del Sud.

Número Exportador Autoritzat
>> Vull més informació sobre el Núm. d'exportador autoritzat

 

Amb el suport de:
Enterprise Europe Network - European Comission

Àrea d'Informació, Serveis Empresarials i Consultoria
serveis@cambrasabadell.org
Tel. 937 451 260
Whatsapp Cambra Sabadell 937 451 212
Seguiu-nos a:
Facebook Cambra Sabadell Twitter Cambra Sabadell Linkedin Cambra Sabadell Instagram Cambra Sabadell
 
Canvi d'adreça || Baixa